ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Για ποιο λόγο ο Βέλντε συνέχεια πρώτη αλλαγή;

Βγάζει μια εμμονή ο Μεντιλίμπαρ με τον Κρίστοφερ Βέλντε. Ο Νορβηγός βρέξει χιονίσει θα είναι η πρώτη αλλαγή του Ισπανού κόουτς στον Ολυμπιακό.
Για ποιο λόγο ο Βέλντε συνέχεια πρώτη αλλαγή;

Σίγουρα ο Κρίστοφερ Βέλντε έχει δρόμο μπροστά του για να «σηκώσει» τη φανέλα του Ολυμπιακού. Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ όμως μοιάζει να έχει κλειδώσει στο μυαλό του πως ο Νορβηγός θα είναι η πρώτη αλλαγή μεσοεπιθετικά, ανεξαρτήτως της απόδοσής του.

Δεδομένα ο Κρίστοφερ Βέλντε πρέπει να τη δει λίγο αλλιώς στον Ολυμπιακό. Δεν βρίσκεται στη Λεχ Πόζναν που είναι ο σούπερ σταρ στην ομάδα του. Πρέπει να δείξει, να παίξει, να προσφέρει για να αποκτήσει κεκτημένα. Η σταθερότητα της απόδοσής του μέσα σε ένα παιχνίδι είναι το ζητούμενο.

Στην ήττα του Ολυμπιακού κόντρα στον Άρη, ο Κρίστοφερ Βέλντε βγήκε στο ημίχρονο. Πιο νωρίς από κάθε άλλη φορά. Παρά το γεγονός πως ήταν ο μοναδικός που απειλούσε από τα πλάγια. Ασχέτως αν μπορούσε να πάρει κάποιες καλύτερες αποφάσεις σε κάποιες στιγμές, ήταν μόνιμη πηγή κινδύνου.

Στα φιλικά ο Μεντιλίμπαρ τον είχε δοκιμάσει και δεξιά και πίσω από τον φορ, για κάτι διαφορετικό. Στα επίσημα ματς, μόνο ως αριστερό εξτρέμ. Τη στιγμή που ο Ζέλσον Μαρτίνς κόντρα στον Άρη ήταν σκιά του εαυτού του. Αρνητικός παράγοντας.

Σίγουρα ο Ολυμπιακός είναι κακοφτιαγμένος. Ωστόσο, ένα από τα ζητήματα που οφείλει να αναθεωρήσει ο τεχνικός του Ολυμπιακού είναι ο χρόνος που μένει ο Βέλντε στον αγωνιστικό χώρο. Το να είναι διαρκώς πρώτη αλλαγή βρέξει χιονίσει, δεν υα ωφελήσει ούτε τον παίκτη, ούτε τον Ολυμπιακό.

ΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Για ποιο λόγο ο Βέλντε συνέχεια πρώτη αλλαγή;», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για περισσότερα σχετικά άρθρα επιλέξτε παρακάτω.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Γεράσιμος Μανωλίδης

Η λέξη Sport έμελλε να είναι συνδετική, όχι απλώς επαγγελματικά, αλλά σε κάθε βήμα της πορεία του. Από κολύμβηση, μπάσκετ μέχρι ποδόσφαιρο. Εκεί κάπου «έδεσε» στα γούστα του. Ανάλογη και η επαγγελματική πορεία που έχει ο Γεράσιμος Μανωλίδης. Από sport, σε sport! Από το site του Sport-Fm το 2008, γρήγορη μετάβαση την ίδια χρονιά στη SportDay που ασχολήθηκε με το διεθνές ποδόσφαιρο και το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού. Εκεί έμεινε ως το 2017, χρονιά κατά την οποία κυκλοφόρησε το Sportime ξανά στα περίπτερα για να γίνει το πρώτο ηλεκτρονικό free press αθλητικό online έντυπο στη χώρα μας. Γενικός διευθυντής στο Sportime.gr πλέον, γράφει για ότι απασχολεί. Αθλητικό και μη…