ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναθηναϊκός: To σκέφτεται ο Αλόνσο!

Αυτός ο ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού ετοιμάζεται για ντεμπούτο στο ματς με τον Πανσερραϊκό.
Παναθηναϊκός: To σκέφτεται ο Αλόνσο!

Παναθηναϊκός: Ο Ντιέγκο Αλόνσο, με δεδομένο οτι ακολουθεί το ντέρμπι με την ΑΕΚ και το πρώτο ευρωπαϊκό ματς για το Conference League, σκέφτεται να ξεκινήσει βασικό τον Μπάλντοκ κόντρα στον Πανσερραϊκό (18.00, Cosmote Sport 1).

Μάλλον έχει καταλάβει ο Ντιέγκο Αλόνσο ότι δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια στο ελληνικό πρωτάθλημα. O Παναθηναϊκός την πάτησε στην πρεμιέρα με τον Αστέρα Τρίπολης, κέρδισε με buzzer beater τον Λεβαδειακό και στα χασομέρια γλίτωσε την ήττα από την Καλλιθέα. Τρία παιχνίδια που ήταν το μεγάλο φαβορί.

Συνεπώς και επειδή είναι αυτοσκοπός το πρωτάθλημα για το «τριφύλλι», στον αγώνα με τον Πανσερραϊκό ίσως γίνουν κάποιες αλλαγές, αλλά όχι πειράματα. Το γεγονός πως ακολουθεί το ντέρμπι με την ΑΕΚ και στο «καπάκι» ευρωπαϊκός αγώνας για την πρεμιέρα στο stage league του Conference League, θα παίξει τον ρόλο του για κάποιους παίκτες που ίσως μείνουν στον πάγκο.

Άλλοι πάλι θα έχουν τη δυνατότητα… επιτέλους να παίξουν. Όχι πως ο προπονητής δεν ήθελε να βάλει τον Τζόρτζ Μπάλντοκ να αγωνιστεί. Απλώς ο Βρετανός, πολιτγραφημένος Έλληνας, είχε διαρκώς θέματα τραυματισμών και τώρα είναι καλά. Συμπεριλήφθηκε στην αποστολή της Τούμπας, μένοντας μάλιστα ο Κώτσιρας εκτός αποστολής και όπως φαίνεται κόντρα στον Πανσερραϊκό, σε ένα σχετικά πιο safe παιχνίδι δηλαδή, θα πάρει φανέλα βασικού κάνοντας έτσι επίσημο ντεμπούτο.

Μια καλή ευκαιρία να δείξει και σε τι κατάσταση βρίσκεται γιατί έχει ανοίξει μεγάλη κουβέντα στον Παναθηναϊκό για τη μεταγραφή του. Μέχρι και ο ιδιοκτήτης είχε αρχίσει να αναρωτιέται τι συμβαίνει και δεν παίζει.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Παναθηναϊκός: To σκέφτεται ο Αλόνσο!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για περισσότερα σχετικά άρθρα επιλέξτε παρακάτω.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Νίκος Μαρκάτος

Η καθημερινή του «επίσκεψη» για μια τριετία στο κτίριο της Λ. Αθηνών, όπου στεγάζεται το ΦΩΣ, του κόλλησαν το... μικρόβιο της Δημοσιογραφίας. Δεν υπήρχαν και οι μάσκες τότε! Αφού το σπούδασε το αντικείμενο, άνοιξε πρώτη η πόρτα της ΩΡΑΣ των ΣΠΟΡ. Στη 12ετή διαδρομή του, έκανε στάσεις στην ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΗ ΩΡΑ και στην SportDay. Mέχρι τον Ιούνιο του 2017. Mετά Sportime. Από την πρώτη μέρα της επιστροφής του στα Περίπτερα! Γουστάρει ότι οι περισσότεροι λατρεύουν να... μισούν. Τη διαιτησία!