ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο διαφορετικός Τσαλόφ, το μέλλον του Μπακασέτα και ο προβληματισμός για τον Ρέτσο!

Με τον καλύτερο τρόπο θέλουν να κλείσουν τα Παρασκήνια του Sportime το ΣΚ, όπου πρωταγωνιστές είναι οι Φεντόρ Τσαλόφ, Τάσος Μπακασέτας και Παναγιώτης Ρέτσος.
Ο διαφορετικός Τσαλόφ, το μέλλον του Μπακασέτα και ο προβληματισμός για τον Ρέτσο!

Φεντόρ Τσαλόφ, Τάσος Μπακασέτας και Παναγιώτης Ρέτσος μπαίνουν σε πρώτο πλάνο για τα Παρασκήνια του Sportime.

Αρχικά πάμε στον ΠΑΟΚ, εκεί που φέτος ήρθε με αρκετές… δάφνες ο Φεντόρ Τσαλόφ, με σκοπό να είναι ο βασικός επιθετικός και αυτός που θα φέρει ισορροπία στο σκοράρισμα.

Μην ξεχνάμε ότι οι επιθετικοί του «Δικεφάλου του Βορρά» είχαν απογοητευτικές αποδόσεις, όσον αφορά την επαφή τους με τα δίχτυα.

Τα πράγματα όμως για τον παίχτη δεν έχουν αρχίσει καλά. Η συμπεριφορά του έφερε αρκετή συζήτηση, αλλά και τα όσα προσφέρει μέσα στο γήπεδο.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου έχει δει πολλά, όπως και το διαφορετικό πρόσωπο που εμφανίζει στις προπονήσεις. Τι συμβαίνει όμως με τον παίκτη και τι περιμένει ο ΠΑΟΚ;

Από κει και πέρα, ο Παναθηναϊκός όπως είναι λογικό έχει τεράστιες προσδοκίες από τον πιο ακριβοπληρωμένο Έλληνα του ρόστερ του, που είναι ο Τάσος Μπακασέτας.

Ο αρχηγός της Εθνικής Ελλάδας δεν έχει πείσει φέτος με τις εμφανίσεις του και είναι ξεκάθαρο ότι δεν ταιριάζει με το πλάνο του Ντιέγκο Αλόνσο.

Αυτό έχει φανεί σε κρίσιμα παιχνίδια που τη θέση έρχεται να πάρει κάποιος άλλος και δείχνει τελείως διαφορετικό πρόσωπο το «τριφύλλι».

Τι σημαίνει όμως αυτό για το status του και τι αλλαγές μπορεί να φέρει στο μέλλον, ειδικά με τον Ουρουγουανό τεχνικό στον πάγκο;

Τέλος ο Ολυμπιακός άρχισε καλά τη χρονιά, ωστόσο πλέον ο προβληματισμός έχει κάνει την εμφάνισή του, ειδικά μετά την ήττα από τον Άρη.

Η ομάδα του Πειραιά, παρουσίασε αρκετά προβλήματα τόσο στο επιθετικό αλλά και στο αμυντικό κομμάτι, από εκεί που λείπει δηλαδή ο Παναγιώτης Ρέτσος.

Ο Έλληνας στόπερ την περασμένη σεζόν, μετά από αρκετές προβληματικές χρονιές με τραυματισμούς, βρήκε τον εαυτό του και ήταν εξαιρετικός στην πορεία για το Conference League.

Φέτος τα πράγματα δεν άρχισαν όμως ιδανικά, αφού ακόμα δεν έχει αγωνιστεί λεπτό μετά τον τραυματισμό του κάτι που έχει φέρει προβληματισμό. Τι συμβαίνει όμως ακριβώς με τον Έλληνα αμυντικό;

Όλες τις αποκαλύψεις και λεπτομέρειες θα τις βρείτε στα Παρασκήνια του Sportime, που πραγματικά δε χάνονται.

Για να διαβάστε όλη τη στήλη «Παρασκήνια» στις σελίδες 3 και 4 του e-Sportime κάντε ΚΛΙΚ ΕΔΩ!

Κάντε εγγραφή  και διαβάστε καθημερινά δωρεάν την ηλεκτρονική έκδοση της Sportime e-εφημερίδα ΕΔΩ

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ο διαφορετικός Τσαλόφ, το μέλλον του Μπακασέτα και ο προβληματισμός για τον Ρέτσο!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για περισσότερα σχετικά άρθρα επιλέξτε παρακάτω.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Στέλιος Ανδρικάκης

Ο Στέλιος Ανδρικάκης γεννήθηκε στην Αθήνα στις 23/5/1992. Από μικρή ηλικία άρχισε την ενασχόληση του με διάφορα αθλήματα και κυρίως με την κολύμβηση, ωστόσο το άνοιγμα του ραδιοφώνου σε μία αθλητική εκπομπή άλλαξε τελείως την οπτική και τα «θέλω» του. Η αγάπη του για την αθλητική δημοσιογραφία και το ραδιόφωνο άρχισε να μεγαλώνει και έτσι το Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ στο οποίο φοίτησε ήταν μονόδρομος. Μετά από την πορεία του σε αρκετά sites, ήρθε η πρόταση από το Sportime, στο οποίο και βρίσκεται από το 2018 μέχρι και σήμερα.