ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Ολυμπιακός και ο πλανήτης Άρης!

Ο Άρης πήρε… ανάσα και ο Ολυμπιακός την έχασε!
Ο Ολυμπιακός και ο πλανήτης Άρης!

Μία τεράστια νίκη πέτυχε ο Άρης μέσα στο «Κλ. Βικελίδης», που… λύγισε με 2-1 τον Ολυμπιακό, χωρίς ουσιαστικά να δεχτεί καμία απειλή.

Οι «κίτρινοι» παρουσίασαν ένα πραγματικά εξαιρετικό πρόσωπο, είχαν απαντήσεις σε όλες τις δυσκολίες που έβαλε ο Ολυμπιακός και συνεχώς προκαλούσαν προβλήματα στην αντίπαλη άμυνα.

Έτσι δεν είναι καθόλου άδικο να πούμε, ότι κερδισμένος της αγωνιστικής θα βγει η ομάδα της Θεσσαλονίκης και οι λόγοι είναι πολλοί.

Αρχικά, έδειξε αντανακλαστικά μετά την ήττα του από τον ΟΦΗ στην Κρήτη. Κέρδισε τον Ολυμπιακό, σε μια νίκη ψυχολογίας, ουσίας και… παράσημου για τη διοίκηση της ομάδας. Άρχισε να ψήνει ξανά τον κόσμο του, ο οποίος ήταν διστακτικός πριν το ματς.

Αυτός ήταν και ο λόγος που δεν γέμισε το γήπεδο. Τέλος, θα πάει με μπόλικο αέρα στα πανιά του στην Τούμπα για το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Διαβάστε τα όσα γράφει ο Γεράσιμος Μανωλίδης στο e-Sportime με ένα ΚΛΙΚ ΕΔΩ!

Κάντε εγγραφή  και διαβάστε καθημερινά δωρεάν την ηλεκτρονική έκδοση της Sportime e-εφημερίδα ΕΔΩ

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ο Ολυμπιακός και ο πλανήτης Άρης!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για περισσότερα σχετικά άρθρα επιλέξτε παρακάτω.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Στέλιος Ανδρικάκης

Ο Στέλιος Ανδρικάκης γεννήθηκε στην Αθήνα στις 23/5/1992. Από μικρή ηλικία άρχισε την ενασχόληση του με διάφορα αθλήματα και κυρίως με την κολύμβηση, ωστόσο το άνοιγμα του ραδιοφώνου σε μία αθλητική εκπομπή άλλαξε τελείως την οπτική και τα «θέλω» του. Η αγάπη του για την αθλητική δημοσιογραφία και το ραδιόφωνο άρχισε να μεγαλώνει και έτσι το Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ στο οποίο φοίτησε ήταν μονόδρομος. Μετά από την πορεία του σε αρκετά sites, ήρθε η πρόταση από το Sportime, στο οποίο και βρίσκεται από το 2018 μέχρι και σήμερα.