ΜΠΑΣΚΕΤ

Παναθηναϊκός: Έχει ρεζέρβες ο Αταμάν;

Ο Παναθηναϊκός για ακόμα ένα φιλικό προβλημάτισε έντονα!
Παναθηναϊκός: Έχει ρεζέρβες ο Αταμάν;

Σε μία ιστορική βραδιά για το 6ο τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος», ο Παναθηναϊκός προβλημάτισε έντονα και ηττήθηκε από την Παρτιζάν με 75-64.

Αφήνοντας στην άκρη τη φαντασμαγορική εορτή που δημιούργησε η ΚΑΕ στο Καλλιμάρμαρο Στάδιο, που ήταν κάτι πρωτοφανές, η ομάδα του Εργκίν Αταμάν έχει πολλά να διορθώσει.

Για τρίτο σερί φιλικό ο πρωταθλητής της Euroleague, δεν ήταν σε καλή κατάσταση, έχοντας βέβαια απουσίες, στο δεύτερο ημίχρονο.

Ο Παναθηναϊκός άρχισε το παιχνίδι Σλούκα, Ναν, Παπαπέτρου, Μήτογλου και Λεσόρ, έχοντας μοναδικό απόντα τον Λορέντζο Μπράουν και θέλοντας να δώσει χώρο και χρόνο στους παίκτες.

Η Παρτιζάν του Ζέλικο Ομπράντοβιτς έδειξε από την αρχή του αγώνα ότι έχει τα ηνία της αναμέτρησης και στο ημίχρονο πήγε στα αποδυτήρια όντας μπροστά με 36-27.

Ενώ στο δεύτερο ημίχρονο το «τριφύλλι» πίεσε, κατάφερε να μειώσει ωστόσο δεν ήταν αρκετοί οι παίκτες που μπήκαν στη θέση των βασικών.

Παναθηναϊκός: Προβληματισμός για τις λύσεις από τον πάγκο!

Ο Εργκίν Αταμάν, αποφάσισε να μη βάλει στο δεύτερο μισό του αγώνα, τον Κώστα Σλούκα και τον Ματίας Λεσόρ και τον Κώστα Αντετοκούνμπο, που δεν ήταν σε καλή κατάσταση.

Έτσι χρόνο συμμετοχής πήραν οι παίκτες του πάγκου, οι οποίοι απογοήτευσαν και σίγουρα δεν έδειξαν τα όσα περίμενε ο Τούρκος κόουτς.

Ο Μωραΐτης είχε μόλις 2 πόντους, ο Οσμάν σκόραρε 5 πόντους και είχε 4 ριμπάουντ, ενώ οι Γκριγκόνις και Χουάντσο Ερνανγκόμεθ είχαν 4 και 3 πόντους, αντίστοιχα.

Οι μόνοι παίκτες που κατάφεραν να ξεχωρίσουν ήταν φυσικά ο Κέντρικ Ναν με 16 πόντους, που δεν είναι στο 100% και ο Τζέριαν Γκραντ με 11 πόντους.

Το σίγουρο είναι ότι ο Αταμάν έχει πολλή δουλειά να κάνει, αφού μετά από τρεις φιλικές σερί νίκες, πρέπει να παρουσιάσει κάτι διαφορετικό.

Χρειάζεται περισσότερες λύσεις από τον πάγκο, αφού μόλις βγουν εκτός τα βασικά… εργαλεία, τότε υπάρχει μεγάλο πρόβλημα, κάτι που φάνηκε και στα φιλικά με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Αν κάποιος μπορεί να βρει τη λύση, αυτός είναι ο Εργκίν Αταμάν και το έχει δείξει πολλές φορές στο παρελθόν.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Παναθηναϊκός: Έχει ρεζέρβες ο Αταμάν;», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για περισσότερα σχετικά άρθρα επιλέξτε παρακάτω.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Γιώργος Νικολαΐδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.