ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναθηναϊκός – Πανσερραϊκός: Ο Αλόνσο έκανε αυτό που όλοι περίμεναν

Πώς παρατάσσονται Παναθηναϊκός και Πανσερραϊκός στη μεταξύ τους αναμέτρηση.
Παναθηναϊκός – Πανσερραϊκός: Ο Αλόνσο έκανε αυτό που όλοι περίμεναν

Η αντίστροφη μέτρηση έχει αρχίσει για τη σέντρα στο Παναθηναϊκός – Πανσερραϊκός (18:00, CS1) και έτσι έγιναν γνωστές οι ενδεκάδες των δύο ομάδων.

Ο Ντιέγκο Αλόνσο κάνει αυτό που όλοι περίμεναν. Βάζει βασικό τον Ουναΐ και μάλιστα ως οκτάρι. Έτσι θα τον δούμε μαζί με τον Μπακασέτα. Έχει σηκώσει μεγάλη συζήτηση το πώς χωρούν αμφότεροι στην ενδεκάδα. Ευκαιρία να πάρουμε μία πρώτη γεύση άπαντες.

Ο Αράο θα είναι ο μοναδικός αμυντικός χαφ, κάτι που σημαίνει ότι ο Μαξίμοβιτς μένει στον πάγκο. Το ίδιο ισχύει και για τον παρατεταμένα ντεφορμέ Τσέριν.

Δεν αλλάζει ο Ντραγκόφσκι, όπως και η τετράδα μπροστά του. Βαγιαννίδης, Ίνγκασον, Γεντβάι και Μλαντένοβιτς συνθέτουν την άμυνα για τους «πράσινους». Προβλέψιμη η τριάδα ψηλά. Φορ ο Ιωαννίδης έχοντας στα πλευρά τους Πελίστρι και Τετέ.

Στο ντεμπούτο του στον πάγκο των Σερραίων ο Χουάν Φεράντο προχωράει σε αλλαγές. Βασικός ο Ντάβιντσον στο πλάι του Μπέργκστρομ, ενώ στα χαφ ο Ισπανός κόουτς προτιμά τον Περούτσι αντί του αρνητικού για την ώρα Λιάσου. Στην ενδεκάδα και ο Τέρζιτς με αποτέλεσμα να μένει στον πάγκο ο Ντέλετιτς.

Δεν βγαίνει ο Γκουγκεσασβίλι, ενώ στα πλάγια της άμυνας θα είναι ξανά οι Κουτσογούλας και Φαρές. Στάικος και Τομάς κρατούν τις θέσεις τους στη μεσαία γραμμή, ο Σαλαζάρ θα παίξει και πάλι αριστερά και στην κορυφή της επίθεσης θα είναι ο Μπετανκόρ.

Οι ενδεκάδες στο Παναθηναϊκός – Πανσερραϊκός

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Ντιέγκο Αλόνσο): Ντραγκόφσκι, Βαγιαννίδης, Ίνγκασον, Γεντβάι, Μλαντένοβιτς, Αράο, Ουναΐ, Μπακασέτας, Τετέ, Πελίστρι, Ιωαννίδης.

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Χουάν Φεράντο): Γκουγκεσασβίλι, Κουτσογούλας, Μπέργκστρομ, Ντάβιντσον, Φαρές, Στάικος, Περούτσι, Σάλαζαρ, Τέρζιτς, Τομάς, Μπεντακόρ.

Οι πάγκοι

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Λοντίγκιν, Σένκεφελντ, Κώτσιρας, Μπάλντοκ, Τσέριν, Μαντσίνι, Μαξίμοβιτς, Τζούρισιτς, Γερεμέγεφ.

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ: Κάτσικας, Καρασαλίδης, Πεταυράκης, Δεληγιαννίδης, Σοφιανός, Λιάσος, Ντέλετιτς, Χατζηστραβός, Γκίγκιτς.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Παναθηναϊκός – Πανσερραϊκός: Ο Αλόνσο έκανε αυτό που όλοι περίμεναν», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για περισσότερα σχετικά άρθρα επιλέξτε παρακάτω.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Λευτέρης Παυλίδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.