ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Athens Καλλιθέα-ΑΕΚ: Με βασικούς Περέιρα, Μάνταλο και δεξί μπακ Πινέδα η 11άδα του Αλμέιδα!

Η ΑΕΚ οφείλει να μην πετάξει την ευκαιρία να μείνει στην 1η θέση της βαθμολογίας αν και έχει πολλές απουσίες! Η 11άδα του Αλμέιδα
Athens Καλλιθέα-ΑΕΚ: Με βασικούς Περέιρα, Μάνταλο και δεξί μπακ Πινέδα η 11άδα του Αλμέιδα!

Η ΑΕΚ τελείωσε την προηγούμενη αγωνιστική στην 1η θέση της βαθμολογίας της Super League 1. Η αγωνιστική τούτη ξεκίνησε με το θετικό αποτέλεσμα για την Ένωση, την ήττα του Ολυμπιακού στη Θεσσαλονίκη. Κάτι που σημαίνει πως αν η ΑΕΚ νικήσει την Athens Καλλιθέα θα μείνει στην 1η θέση με συγκάτοικο τον ΠΑΟΚ.

Το πρόβλημα όμως για τον Αλμέιδα είναι οι πολλές απουσίες. Κι όμως αν και υπάρχουν πολλές επιλογές υπάρχουν και πολλές απουσίες. Έξω ο Γκαρσία με θλάση. Έξω και οι Λαμέλα, Άμραμπατ, Γκατσίνοβιτς, Λιούμπισιτς, Οντουμπάτζο και Ρότα. Με δεξιό μπακ δηλαδή τον Πινέδα και βασικό τον Περέιρα.

Ο Αλμέιδα δεν μπορούσε να κάνει και πολλά διαφορετικά. Μέσα φυσικά και ο Πιερό. Οι Βίντα, Μουκουντί, επιστρέφουν στα στόπερ, αριστερά ο Πήλιος. Δίπλα στον Σιμάνσκι λογικά ο Περέιρα στο πρώτο ματς που ξεκινά ως βασικός. Στο 10 ο Μάνταλος, τα εξτρέμ είναι ίδιοι.

Χωρίς πολλές επιλογές στον πάγκο, μπακ απ 9άρι ο Τσούμπερ. Και για τη μέση και μπροστά μόνο Φερνάντες, Τσιλούλης.

Η 11άδα της ΑΕΚ: Στρακόσα, Πινέδα, Βίντα, Μουκουντί, Πήλιος, Σιμάνσκι, Μάνταλος, Περέιρα, Ελίασον, Κοϊτά, Πιερό.

Στον πάγκο είναι οι Θεοχάρης, Κάλενς, Μήτογλου, Χατζισαφί, Γιόνσον, Γαλανόπουλος, Τσούμπερ, Τσιλούλης, Φερνάντες.

Η 11άδα της Καλλιθέας: Μπαραγάν, Μανθάτης, Χάνουσεκ, Ισμάτ-Μιρίν, Μοτόκ, Πασαλίδης, Μερκάτι, Ντιμπά, Ντεμέτριους, Μουτίνιο, Τζιάνι.

Στον πάγκο είναι οι Γκέλιος, Τσιβελεκίδης, Ματίγια, Βαλμπουενά, Σπίρι, Ουλντρίκις, Βασιλόγιαννης, Εντιαγέ, Λουκίνας.

ΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Athens Καλλιθέα-ΑΕΚ: Με βασικούς Περέιρα, Μάνταλο και δεξί μπακ Πινέδα η 11άδα του Αλμέιδα!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για περισσότερα σχετικά άρθρα επιλέξτε παρακάτω.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Γιάννης Χωριανόπουλος

Για χάρη της δημοσιογραφίας δεν τελείωσε ποτέ το Ιστορικό Τμήμα του Πανεπιστημίου της Κέρκυρας. Πρώτο δημοσιογραφικό «σπίτι» η εφημερίδα Derby από τον Ιούνιο του 2001 έως και το καλοκαίρι του 2009. Ασχολήθηκε (Ολυμπιακοί Αγώνες της Αθήνας γαρ) με τα λεγόμενα (αλλά ποτέ) μικρά σπορ και στη συνέχεια με το ρεπορτάζ του υγρού στίβου αλλά και του Παναθηναϊκού. Επόμενος σταθμός ο Sport FM και η SportDay το 2009, με υγρό στίβο και Πανιώνιο ενώ από τον Ιανουάριο του 2013 η είσοδος στο δύσκολο αλλά συνάμα συναρπαστικό ρεπορτάζ της ΑΕΚ. Από τον Οκτώβριο του 2015 Αρχισυντάκτης, έμεινε ως το 2017, χρονιά κατά την οποία κυκλοφόρησε το Sportime ξανά στα περίπτερα. Διευθυντής Σύνταξης πλέον στο sportime.gr και την e-Sportime, τον συναρπάζουν οι μεταγραφές. Έχει διατελέσει, μεταξύ άλλων και συνεργάτης σε αρκετά περιοδικά (Sportive, Περιοδικό της ΕΟΕ κ.ά).