ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναθηναϊκός: Αξίζει μία ευκαιρία στη θέση του ο Τζούρισιτς

Ο Φίλιπ Τζούρισιτς έσωσε τον Παναθηναϊκό στο ματς με τον Πανσερραϊκό και δείχνει εμφανή σημάδια βελτίωσης συγκριτικά με την περσινή σεζόν.
Παναθηναϊκός: Αξίζει μία ευκαιρία στη θέση του ο Τζούρισιτς

Στο πιο εύκολο παιχνίδι που είχε έως την επόμενη διακοπή του πρωταθλήματος, ο Παναθηναϊκός τα χρειάστηκε και ο Τζούρισιτς τον έσωσε.

Ούτε με τον Πανσερραϊκό έπεισαν οι «πράσινοι». Εάν το μέτρο σύγκρισης ήταν οι τραγικές εμφανίσεις τύπου Athens Kallithea και Λεβαδειακού ήταν μεν καλύτεροι, αλλά όχι πραγματικά καλοί.

Ωστόσο, ο Τζούρισιτς μπήκε από τον πάγκο και «καθάρισε» με δύο ωραία σουτ εκτός περιοχής. Στο πρώτο είχε και την τύχη με το μέρος του, αφού η μπάλα κόντραρε, αλλά έκανε το βασικό. Ήταν στη σωστή θέση και εκτέλεσε. Το δεύτερο εντυπωσίασε αρκετούς.

Από τα παιχνίδια με την Μπότεφ είχε δείξει πως φέτος θα είναι αλλιώς. Δεν προκαλεί εντύπωση αυτό. Ο Παναθηναϊκός ήξερε πως έχει πάρει έναν ποιοτικό παίκτη, ενώ για κάποιους η πρώτη σεζόν είναι μεταβατική. Το έχουμε ξαναδεί αυτό με παραδείγματα ακόμη πιο τρανταχτά, όπως του Μπερνάρ.

Το θέμα είναι πως ο Τζούρισιτς δεν παίζει στη θέση του. Στα ευρωπαϊκά ματς για τα προκριματικά έπαιξε αριστερά, ενώ το ίδιο έγινε και στους δύο αγώνες πρωταθλήματος που ξεκίνησε. Στον δεύτερο με την Athens Kallithea έβαλε και γκολ. Ένα εκεί, δύο με τον Πανσερραϊκό και κάπως έτσι ο Σέρβος είναι ο πρώτος σκόρερ του «τριφυλλιού» στη Super League 1.

Με την εικόνα που παρουσιάζει καταλαβαίνει εύκολα κανείς πως έχει να προσφέρει πράγματα ο 32χρονος. Επομένως, το ερώτημα είναι ένα. Μήπως ήρθε η στιγμή να τον δούμε στη θέση του; Να πάρει φανέλα βασικού σε μία αναμέτρηση και να παίξει πίσω από τον φορ. Αν μη τι άλλο το κέρδισε αυτό το δικαίωμα.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Παναθηναϊκός: Αξίζει μία ευκαιρία στη θέση του ο Τζούρισιτς», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για περισσότερα σχετικά άρθρα επιλέξτε παρακάτω.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αντώνης Τσιράκης

Το μόνο πιο δυνατό από το πάθος του για το ρεπορτάζ και την είδηση, είναι η αγάπη του για τη Λίβερπουλ. Από τα αμφιθέατρα του τμήματος Επικοινωνίας και ΜΜΕ του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών μέχρι το… Πανεπιστήμιο των γηπέδων, μια ντρίμπλα δρόμος ήταν μόνο. Ξεκίνημα και «αγροτικό» στον Αδέσμευτο Τύπο, μετά Sport24 και a-sports, άλλου τύπου «Πανεπιστήμια» κι αυτά. Και το 2017, ήρθε το τηλεφώνημα που τα άλλαξε όλα. Έκτοτε βρίσκεται στην οικογένεια του Sportime.