ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ατρόμητος – Λαμία 4-2: Την πάτησε σε ένα ημίχρονο

Ό,τι ήθελε έκανε ο Ατρόμητος απέναντι στη Λαμία νικώντας τη με 4-2.
Ατρόμητος – Λαμία 4-2: Την πάτησε σε ένα ημίχρονο

Διαφορά ποιότητας υπάρχει και στο Περιστέρι αυτό έγινε σαφές. Ατρόμητος – Λαμία 4-2 με τους γηπεδούχους να στήνουν πάρτι στο δεύτερο ημίχρονο.

Άλλα μπάτζετ, άλλα ρόστερ, άλλες λύσεις και κάπως έτσι το αποτέλεσμα δεν προκαλεί καμία εντύπωση. Από τη μία ο Ατρόμητος έχει ένα πολύ καλό για τα δεδομένα του ρόστερ, από την άλλη η Λαμία δεν πείθει πως είναι για τη Super League 1.

Όλο αυτό βγήκε και στο χορτάρι. Για ένα ημίχρονο ο φιλοξενούμενοι κατάφεραν να είναι αξιοπρεπείς και να βρουν ένα γκολ ισοφαρίζοντας το πολύ γρήγορο τέρμα του Καρλίτος. Μόνο που στη συνέχεια το γήπεδο έγειρε. Οι παίκτες του Πάμπλο Γκαρσία έκαναν ό,τι ήθελαν. Άνοιξαν λογαριασμό οι Μπάκου και Φαν Βέερτ, ανησυχία για τον τραυματισμό του Καρλίτος.

Το ματς

Με τον καλύτερο τρόπο μπήκε στο παιχνίδι ο Ατρόμητος, αφού μόλις στο 5′ άνοιξε το σκορ. Στην πρώτη του ευκαιρία ο Καρλίτος σκόραρε με ωραία προσπάθεια και δεν το πανηγύρισε λόγω του παρελθόντος του στη Λαμία.

Δεν ήταν εύκολο για την τελευταία να βγάλει αντίδραση. Περίμενε πολλά από τον Φουρτάδο, ο οποίος με εξαίρεση 1-2 στιγμές δεν έκανε τόσο αισθητή την παρουσία του.

Στο 28′ και στο 30′ ο Κόστιτς σταμάτησε το 2-0 και από μία πολύ ωραία μπαλιά του Μέκιτς στο δεύτερο δοκάρι ο Ραντόνια με κεφαλιά ισοφάρισε στο 39′. Δίχως να έχει απειλήσει έως τότε η Λαμία, βρήκε το γκολ που προσωρινά πάγωσε το Περιστέρι.

Κάτι αυτό, κάτι η αλλαγή του Καρλίτος έφεραν ένα μούδιασμα, το οποίο ξεπεράστηκε μετά την ανάπαυλα. Βοήθησε και το γκολ του Μπάκου στο 50′ μετά το γύρισμα του Ουάρντα για να απελευθερωθούν οι γηπεδούχοι.

Πάτησαν γκάζι και η Λαμία δεν μπορούσε να ακολουθήσει. Δεν άλλαζαν εύκολα ούτε τρεις πάσες οι φιλοξενούμενοι, οι οποίοι έκαναν πολλά λάθη. Δοκάρι στο 68′ ο Μπάκου, γκολ δύο λεπτά μετά ο Φαν Βέερτ και κερασάκι στην τούρτα το 4-1 του 77′ με δόση τύχης από τον Αθανασίου.

Το όποιο ενδιαφέρον υπήρχε, ατόνησε κάπου εκεί. Οι Περιστεριώτες κατέβασαν στροφές και η Λαμία στο 88′ μείωσε σε 4-2 με ένα γκολ που ήταν ευγενική χορηγία του Χουτεσιώτη.

Ατρόμητος – Λαμία 4-2

Σκόρερ: 5′ Καρλίτος, 50′ Μπάκου, 70′ Φαν Βέερτ, 77′ Αθανασίου – 40′ Ραντόνια, 88′ αυτ. Χουτεσιώτης

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Πάμπλο Γκαρσιά): Χουτεσιώτης, Κίνι, Μπρόρσον, Μανσούρ, Αθανασίου, Τσιγγάρας, Ουεντραογκό, Μπακού, Ουάρντα, Γιουμπιτάνα (65’Μίχρολ), Καρλίτος (39’ Φαν Φερτ).

ΛΑΜΙΑ (Μαρίνος Σατσιάς): Κόστιτς, Ραντόνια, Αντράντε, Σάντμπεργκ (54’ Μπίκοφ), Κορνέζος (73’ Σιμόνι), Γιαννούτσος, Ρινγκ, Νούνιες, Μέκιτς (57’ Ενρίκεζ), Φουρτάδο (79’ Σαραμαντάς), Βλαχομήτρος (57’ Γκουίντο).

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ατρόμητος – Λαμία 4-2: Την πάτησε σε ένα ημίχρονο», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για περισσότερα σχετικά άρθρα επιλέξτε παρακάτω.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αντώνης Τσιράκης

Το μόνο πιο δυνατό από το πάθος του για το ρεπορτάζ και την είδηση, είναι η αγάπη του για τη Λίβερπουλ. Από τα αμφιθέατρα του τμήματος Επικοινωνίας και ΜΜΕ του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών μέχρι το… Πανεπιστήμιο των γηπέδων, μια ντρίμπλα δρόμος ήταν μόνο. Ξεκίνημα και «αγροτικό» στον Αδέσμευτο Τύπο, μετά Sport24 και a-sports, άλλου τύπου «Πανεπιστήμια» κι αυτά. Και το 2017, ήρθε το τηλεφώνημα που τα άλλαξε όλα. Έκτοτε βρίσκεται στην οικογένεια του Sportime.