ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Παναγιώτης Βαρούχας έδωσε δίκιο στον Ολυμπιακό για το 2ο γκολ του Άρη (vid)

Έδωσε δίκιο ο Παναγιώτης Βαρουχας στα παράπονα από τη διαιτησία που είχε ο Ολυμπιακός για το 2ο γκολ του Άρη.
Ο Παναγιώτης Βαρούχας έδωσε δίκιο στον Ολυμπιακό για το 2ο γκολ του Άρη (vid)

Ο Παναγιώτης Βαρούχας σχολίασε στην Αθλητική Κυριακή της ΕΡΤ τις επίμαχες φάσεις του Άρη – Ολυμπιακός. Παράπονα από τον Ιταλό διαιτητή είχαν οι «ερυθρόλευκοι» και τους έδωσε δίκιο.

Ο γνωστός σχολιαστής διαιτησίας στάθηκε στη φάση του δεύτερου γκολ. Για το φάουλ του Ντόι διαμαρτύρεται ο Ολυμπιακός. Εκεί δίνει δίκιο ο Παναγιώτης Βαρούχας. «Δεν φαίνεται να κάνει κάτι ο Ντόι στη συγκεκριμένη φάση. Δεν υπάρχει φάουλ. Στη συνέχεια του φάουλ κερδίζει κόρνερ ο Άρης και έρχεται το γκολ», ήταν τα λόγια του.

Όσον αφορά τις γραμμές για το αν υπάρχει οφσάιντ στο γκολ του Μορόν ανέφερε ότι: «Δεν θα αμφισβητήσουμε ποτέ τις γραμμές από το VAR. Πάμε με το VAR, άρα γκολ».

Ωστόσο, οφσάιντ είδε στη φάση με ένα τετ-α-τετ του Μορόν στο δεύτερο ημίχρονο.

ΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!

Όλα όσα είπε ο Παναγιώτης Βαρούχας

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ο Παναγιώτης Βαρούχας έδωσε δίκιο στον Ολυμπιακό για το 2ο γκολ του Άρη (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για περισσότερα σχετικά άρθρα επιλέξτε παρακάτω.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Φίλιππος Ποταμιανάκης

Από μικρός με μία μπάλα στα… πόδια. Το μόνο που ήθελε ήταν να ασχοληθεί με αυτή. Αφού δεν τα κατάφερε κλωτσώντας τη, το κάνει γράφοντας. Βέβαια, ακόμα τα ποδοσφαιρικά δεν τα έχει πιάσει, αφού ασχολείται με άλλα σπορ, αλλά που θα πάει. Όλος ο καιρός μπροστά του είναι.