ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ

e-Sportime (23/9): Θα ‘ρθουνε στιγμές… – Κατεβάστε την εφημερίδα

Το e-Sportime της Δευτέρας (23/9) είναι αφιερωμένο στο στραβοπάτημα της ΑΕΚ και τον Μάριο Ηλιόπουλο.
e-Sportime (23/9): Θα ‘ρθουνε στιγμές… – Κατεβάστε την εφημερίδα

e-Sportime (23/9): Όσο και να έπαιζαν, γκολ δεν θα έβαζαν Athens Kallithea και ΑΕΚ. Πέταξε άλλους δύο βαθμούς η Ένωση στην εκκίνηση της σεζόν.

Δύσκολες στιγμές και για το αφεντικό. Ο Μάριος Ηλιόπουλος έχει μπει φορτσάτος. Τα σπρώχνει, κάνει ηχηρές μεταγραφές, αλλά για την ώρα το αποτέλεσμα δεν είναι το προσδοκώμενο στο χορτάρι. Θα ‘ρθουνε και αυτές οι στιγμές.

Εν τω μεταξύ, ο Γεράσιμος Μανωλίδης κάνοντας το έως τώρα ταμείο του πρωταθλήματος αναφέρει: «Το αναφέραμε και την περασμένη εβδομάδα. Κάθε αγωνιστική θα κρύβει κάτι καινούργιο. Το τελείωμα της 5ης έφερε μία ακόμα «γκέλα» για έναν από τους μεγάλους. Η ΑΕΚ έγινε το δεύτερο θύμα της Καλλιθέας μετά τον Παναθηναϊκό. Ας μην ξεχνάμε δε πως και ο Ολυμπιακός στο τσακ γλίτωσε από το κάζο στο Καραϊσκάκη από τη νεοφώτιστη ομάδα.

Βέβαια, δεν γλίτωσε το κάζο από τον Άρη, το οποίο ακολούθησε το 0-0 κόντρα στον Παναιτωλικό. Από δύο «γκέλες» ήδη Ολυμπιακός, ΑΕΚ και Παναθηναϊκός. Με το πρωτάθλημα να είναι μόλις στην 5η αγωνιστική του. Ο ΠΑΟΚ είναι ο μόνος που συνεχίζει, θεωρητικά, αλώβητος.

Θα έρθουνε στιγμές δύσκολες όμως και για τον δικέφαλο του Βορρά και για όλους. Το θέμα είναι πως θα καταφέρουν να τις διαχειριστούν αυτές τις δύσκολες καταστάσεις. Και την επόμενη αγωνιστική έχουμε δύο ντέρμπι…».

e-Sportime (23/9): Ζόρικοι Αλόνσο και Κοστίνια

Αποκαλύψεις από τον Agent Greek.

  • Προβληματίζει η πρώτη εικόνα του Κοστίνια στον Ολυμπιακό. 
  • Έχει εξαιρετικό υλικό ο φετινός Άρης.
  • Οι τελικοί του Ντιέγκο Αλόνσο στον Παναθηναϊκό.
  • Δεν βγάζει φρεσκάδα ο Άρης.

Επιπρόσθετα, έξι επιλογές για στοίχημα από τον Χοσέ αλλά φυσικά και μια σελίδα για το αθηναϊκό ποδόσφαιρο. Φυσικά μαζί και η ανάλυση με όσα έγιναν στη Super League 1.

Κατεβάζεις απλά και εύκολα την e-Sportime (23/9/2024) μέσω Mailchimp με ένα ΚΛΙΚ ΕΔΩ.

Αν δεν έχετε κάνει ακόμα εγγραφή στην υπηρεσία μπορείτε πολύ απλά προσθέτοντας το e-mail σας ΕΔΩ.

Το εξώφυλλο στο Instagram είναι μια χορηγία της NetBet.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «e-Sportime (23/9): Θα ‘ρθουνε στιγμές… – Κατεβάστε την εφημερίδα», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για περισσότερα σχετικά άρθρα επιλέξτε παρακάτω.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.