MEDIA

Grand Hotel επόμενα επεισόδια: Ο Πέτρος κατασκοπεύει τον Ρήγα – Γιατί τρέμει την Αλίκη

Συνεχίζει να… τρελαίνει κόσμο με τις ανατροπές της η σειρά «Grand Hotel».
Grand Hotel επόμενα επεισόδια: Ο Πέτρος κατασκοπεύει τον Ρήγα – Γιατί τρέμει την Αλίκη

Καταιγιστικές εξελίξεις θα έχουμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς «Grand Hotel», που κάνει πρεμιέρα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1.

Πλέον έχουμε ακόμα περισσότερες πληροφορίες για τα όσα θα δούμε στο δεύτερο επεισόδιο της σειράς που θέλει να κυριαρχήσει στην τηλεθέαση.

Συγκεκριμένα, ο Πέτρος που ακόμα ψάχνει την αδερφή του και έχει πιάσει δουλειά στο ξενοδοχείο, καταλαβαίνει ότι κάτι δεν πάει καθόλου καλά.

Η Κυβέλη και ο Ρήγας έχουν κινήσει τις υποψίες του, ότι έχουν άμεσα σχέση με την εξαφάνιση της αδερφής του και θα κάνει τα πάντα για να τη βρει.

Έτσι αποφασίζει να ακολουθήσει τον δεύτερο, στον κοντινό προσφυγικό συνοικισμό. Εκεί γνωρίζει έναν άντρα, τον Χαραλάμπη, πρόσφυγας κι αυτός από την Σμύρνη, ο οποίος, χωρίς να το ξέρει, θα αλλάξει την μοίρα του για πάντα.

Grand Hotel επόμενα επεισόδια: Φόβος του Πέτρου για την Αλίκη!

Επιστρέφοντας στο ξενοδοχείο, ο Πέτρος συνεχίζει να ψάχνει και να μαθαίνει περισσότερες λεπτομέρειες για τα μυστικά της οικογένειας Γαζή αλλά και όλων των υπαλλήλων του ξενοδοχείου.

Παράλληλα προσπαθεί να κρυφτεί από την Αλίκη, στην οποία έχει συστηθεί ως πλούσιος αρχιτέκτονας και η οποία έχει αρχίσει να δείχνει ενδιαφέρον γι΄ αυτόν.

Ο Ρήγας, που έχει καταλάβει ότι η Αλίκη είναι δυσαρεστημένη με τον αρραβώνα τους και της έχει δώσει την επιλογή να τον διαλύσουν, περιμένει εναγωνίως την απάντησή της, αλλά τα γεγονότα τους προλαβαίνουν: η έγκυος αδερφή της Αλίκης έχει ένα τρομερό ατύχημα.

Η Αλίκη παράλληλα βλέπει σε μία φωτογραφία από την δεξίωση τον Πέτρο και βρίσκεται ένα βήμα πιο κοντά στην αποκάλυψη της ταυτότητάς του, ενώ το πτώμα μιας κοπέλας που βρίσκεται κοντά στο ξενοδοχείο θα καταστήσει πολλούς ύποπτους…

Διαβάστε όλες τις εξελίξεις για τη σειρά Grand Hotel και για όλες τις αγαπημένες σας σειρές στο mediatime.gr.

Διαβάστε επίσης:

Ακατάλληλο πλάνο στη Φάρμα

Περνάει στην… αντεπίθεση ο Σεφερλής!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Grand Hotel επόμενα επεισόδια: Ο Πέτρος κατασκοπεύει τον Ρήγα – Γιατί τρέμει την Αλίκη», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για περισσότερα σχετικά άρθρα επιλέξτε παρακάτω.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Δανάη Τριανταφυλλίδου

Εργάζομαι στο Sportime από το 2018. Γράφω για Media, Celebrities, Gossip κι όχι μόνο. Δεν έχω καλή σχέση με τα social, αλλά τα χρησιμοποιώ συχνά. Μου αρέσει να γράφω τα άρθρα μου σφαιρικά και να αναδεικνύω όλες τις πτυχές της είδησης. Μου αρέσουν τα reality games όπως το Survivor, MasterChef κι άλλα