ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Αυτός ο παίκτης θύμισε Φορτούνη…»

Ο Τάκης Φύσσας μίλησε για το Παναθηναϊκός – Πανσερραϊκός μιλώντας για τα όσα έκανε ο Ουνάχι.
«Αυτός ο παίκτης θύμισε Φορτούνη…»

Τις εντυπώσεις του από το Παναθηναϊκός – Πανσερραϊκός μοιράστηκε ο Τάκης Φύσσας, μετά τη δύσκολη νίκη που πέτυχε το «τριφύλλι».

Συγκεκριμένα τόνισε ότι η ομάδα της Αθήνας ήταν από τις κερδισμένες της αγωνιστικής, μετά την ήττα που γνώρισε ο Ολυμπιακός και την ισοπαλία της ΑΕΚ απέναντι στην Athens Kallithea.

Ο πρώην ποδοσφαιριστής, πλέον εμφανίζεται στην εκπομπή «Mono Bala» και μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ, μεταφέρει τις απόψεις του.

Έτσι αναφέρθηκε στα όσα έκανε η ομάδα του Ντιέγκο Αλόνσο, η οποία σε μεγάλο κομμάτι του αγώνα δεν ήταν καλή, κάτι που είναι λογικό σύμφωνα με τον ίδιο, αφού διαθέτει αρκετούς νέους ποδοσφαιριστές και ψάχνει αυτοματισμούς.

Ωστόσο  ο Τάκης Φύσσας θέλησε να σταθεί σε έναν και μόνο ποδοσφαιριστή και αυτός δεν ήταν άλλος από τον Αζεντίν Ουναχί.

Ο Μαροκινός μεσοεπιθετικός, ήταν για τον πρώην παίκτη του Παναθηναϊκού ο κορυφαίος του αγώνα και μάλιστα του θύμισε όπως τόνισε τον Κώστα Φορτούνη, στον τρόπο που υποδέχεται την μπάλα και προς τα μπροστά.

Δείτε αναλυτικά την ανάλυση που έκανε ο Τάκης Φύσσας:

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο ««Αυτός ο παίκτης θύμισε Φορτούνη…»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για περισσότερα σχετικά άρθρα επιλέξτε παρακάτω.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Στέλιος Ανδρικάκης

Ο Στέλιος Ανδρικάκης γεννήθηκε στην Αθήνα στις 23/5/1992. Από μικρή ηλικία άρχισε την ενασχόληση του με διάφορα αθλήματα και κυρίως με την κολύμβηση, ωστόσο το άνοιγμα του ραδιοφώνου σε μία αθλητική εκπομπή άλλαξε τελείως την οπτική και τα «θέλω» του. Η αγάπη του για την αθλητική δημοσιογραφία και το ραδιόφωνο άρχισε να μεγαλώνει και έτσι το Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ στο οποίο φοίτησε ήταν μονόδρομος. Μετά από την πορεία του σε αρκετά sites, ήρθε η πρόταση από το Sportime, στο οποίο και βρίσκεται από το 2018 μέχρι και σήμερα.