ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συντάξεις Οκτωβρίου: Πότε θα δείτε τα χρήματα στους λογαριασμούς σας!

Πότε θα μπουν οι συντάξεις του Οκτωβρίου;
Συντάξεις Οκτωβρίου: Πότε θα δείτε τα χρήματα στους λογαριασμούς σας!

Συντάξεις Οκτωβρίου: «Ανάσα» άμεσα αναμένεται να πάρουν οι συνταξιούχοι, αφού θα πληρωθούν τις επόμενες μέρες οι συντάξεις του Οκτωβρίου.

Στα τέλη Σεπτεμβρίου συγκεκριμένα θα δουν οι δικαιούχοι χρήματα στους λογαριασμούς τους, ενώ και πάλι οι ημερομηνίες πληρωμής ακολουθούν τον κανόνα του διαχωρισμού μεταξύ μισθωτών και μη μισθωτών.

Συντάξεις Οκτωβρίου: Πότε θα δείτε τα χρήματα στους λογαριασμούς σας!

Πιο συγκεκριμένα και σύμφωνα με όσα αναφέρει το κανάλι του MEGA, την Τετάρτη, 25 Σεπτεμβρίου θα καταβληθούν οι συντάξεις από τον ΟΑΕΕ, τον ΟΓΑ, το ΕΤΑΑ (μη Μισθωτών) . Παράλληλα επισημαίνεται πως την ίδια ημέρα θα δοθούν οι συντάξεις ΕΦΚΑ σε όσους είναι συνταξιούχοι (Μισθωτοί & Μη Μισθωτοί) από 1/1/2017 και έπειτα (ν.4387/2016) αλλά και οι επικουρικές συντάξεις του ιδιωτικού τομέα (μη μισθωτών και μισθωτών).

Την Παρασκευή, 27 Σεπτεμβρίου θα πληρώσουν τις συντάξεις το ΙΚΑ – ΕΤΑΜ, το Δημόσιο, το ΝΑΤ και ΚΕΑΝ, το ΕΤΑΠ – ΜΜΕ, το ΕΤΑΤ, ΤΣΕΑΠΓΣΟ, ΤΣΠ-ΗΣΑΠ, η ΔΕΗ και ο ΟΤΕ.

Eπίσης την ίδια ημέρα θα δοθούν και οι προσωρινές συντάξεις Ενόπλων Δυνάμεων, Σωμάτων Ασφαλείας και Πυροσβεστικού Σώματος αλλά και οι επικουρικές συντάξεις του Δημοσίου.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Συντάξεις Οκτωβρίου: Πότε θα δείτε τα χρήματα στους λογαριασμούς σας!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για περισσότερα σχετικά άρθρα επιλέξτε παρακάτω.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Λευτέρης Παυλίδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.