ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Άρης Γάτας: Αν δεν κέρδιζε ο Παναθηναϊκός θα…

Τι ανέφερε ο Άρης Γάτας για το παιχνίδι Παναθηναϊκός – Πανσερραϊκός.
Άρης Γάτας: Αν δεν κέρδιζε ο Παναθηναϊκός θα…

Όλο το ρεπορτάζ και τα όσα έγιναν στο Παναθηναϊκός – Πανσερραϊκός, μετέφερε ο Άρης Γάτας, φυσικά μέσα από την ΕΡΤ1 και την «Αθλητική Κυριακή».

Ο γνωστός δημοσιογράφος, αρχικά στάθηκε στις δυσκολίες που έχει το «τριφύλλι» και στη σημαντικότητα του πλούσιου ρόστερ, το οποίο του έδωσε τελικώς και τη νίκη.

Μάλιστα ο Άρης Γάτας, χαρακτήρισε τη νίκη αυτή ως «οξυγόνο», αφού αν είχε χάσει και πάλι βαθμούς, η ομάδα θα είχε μπει σε μία άλλη συζήτηση.

Ο Τζούρισιτς ήταν ο άνθρωπος που άλλαξε την εικόνα της αναμέτρησης, αφού μπήκε με πολύ πάθος και ενέργεια για να βοηθήσει.

Δεν είναι τυχαίο ότι τα δύο του γκολ ήταν αυτά που έφεραν τη νίκη, την ώρα που ο Παναθηναϊκός πάσχιζε να… τρυπήσει την άμυνα της ομάδας των Σερρών.

Λίγο πριν τελειώσει το ρεπορτάζ του, ο Άρης Γάτας ξεκαθάρισε ότι αν είχε έρθει τελικός η ισοπαλία, η διαχείριση θα ήταν πραγματικά πάρα πολύ δύσκολη.

Αυτό γιατί έρχονται δύο σερί ντέρμπι, το ένα με την ΑΕΚ εκτός έδρας, ενώ έρχεται στη συνέχεια ο Ολυμπιακός στο ΟΑΚΑ.

Ωστόσο για ακόμα μία φορά, ο Ντιέγκο Αλόνσο δεν έδειξε ότι έχει περάσει κάποιο σχέδιο στην ομάδα του, που δεν ήταν καλή, κάτι που δικαιολόγησε λέγοντας ότι ακόμα δεν έχουν αγωνιστεί αρκετοί παίκτες μαζί, για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Δείτε τα όσα είπε ο Άρης Γάτας:

Πηγή: Upopsi.gr

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Άρης Γάτας: Αν δεν κέρδιζε ο Παναθηναϊκός θα…», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για περισσότερα σχετικά άρθρα επιλέξτε παρακάτω.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Στέλιος Ανδρικάκης

Ο Στέλιος Ανδρικάκης γεννήθηκε στην Αθήνα στις 23/5/1992. Από μικρή ηλικία άρχισε την ενασχόληση του με διάφορα αθλήματα και κυρίως με την κολύμβηση, ωστόσο το άνοιγμα του ραδιοφώνου σε μία αθλητική εκπομπή άλλαξε τελείως την οπτική και τα «θέλω» του. Η αγάπη του για την αθλητική δημοσιογραφία και το ραδιόφωνο άρχισε να μεγαλώνει και έτσι το Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ στο οποίο φοίτησε ήταν μονόδρομος. Μετά από την πορεία του σε αρκετά sites, ήρθε η πρόταση από το Sportime, στο οποίο και βρίσκεται από το 2018 μέχρι και σήμερα.