ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Να βλέπεις τη Ρίο Άβε και να αναρωτιέσαι ποιος κάνει τον μεταγραφικό σχεδιασμό του Ολυμπιακού

Δυστυχώς όμως οι δύο πρώην παίκτες του κάνουν... ματσάρες αλλού.
Ολυμπιακός: Να βλέπεις τη Ρίο Άβε και να αναρωτιέσαι ποιος κάνει τον μεταγραφικό σχεδιασμό του Ολυμπιακού

Θαρρεί κανείς πως μετά την πρώτη χρονιά του Μαρτίνς στον Ολυμπιακό, κάτι έχει το… νερό στου Ρέντη και έχει θολώσει το μυαλό αυτών που ασχολούνται με τον μεταγραφικό σχεδιασμό των ερυθρόλευκων.

Δεν θα αναφερθούμε στις περιπτώσεις των Φορτούνη, Ποντένσε και Όρτα, οι οποίοι θα μπορούσαν να είναι και αυτοί παίκτες του Ολυμπιακού σήμερα, αν οι συνθήκες και η επικοινωνιακή οδός που διάλεξαν ήταν διαφορετικές.

Όμως ας πάμε σε δύο παίκτες που θα μπορούσαν «χθες» να είναι στο ερυθρόλευκο ρόστερ.

Πρόκειται για τους Μάριο Βρουσάι και Ομάρ Ρίτσαρντς. Έλαμψαν οι δυο παίκτες με της Ρίο Άβε. Ασίστ και οι δύο και πολυ καλή παρουσία με τους Πορτογάλους. Ειδικά ο Βρουσάι έχει βοηθήσει πολύ. Και στον Ολυμπιακό αυτόν, που ψάχνεται στα άκρα, ο Βρουσάι θα ήταν μία πολυ καλή λύση.

Πολύ καλή λύση θα ήταν και ο Ρίτσαρντς, ο οποίος θυμίζουμε πως έχει παίξει στη Μπάγερν, όμως λόγω τραυματισμών δεν μπόρεσε να μείνει στο υψηλότερο επίπεδο.

Στον Ολυμπιακό πέρσι άρχισε να παίρνει χρόνο, βρήκε σιγά σιγά τα πατήματά του και πλέον θερίζει η… Ρίο Άβε αυτά που έσπειρε ο Ολυμπιακός. Πάνω κάτω ο Ρίτσαρντς, θυμίζει τον παίκτη που ξετρέλανε τους Βαυαρούς και τον πήραν στην Μπάγερν.

Και αυτός θα βοηθούσε τον Ολυμπιακό. Δυστυχώς όμως κάνουν… ματσάρες στην Πορτογαλία με τη Ρίο Άβε, του Βαγγέλη Μαρινάκη.

Διαβάστε επίσης:

Ολυμπιακός: Ένας παλιός του παίκτης μπορεί να δώσει λύσεις εδώ και τώρα – Δύσκολο παιδί αλλά πολλά κιλά μπάλα και έχει βοηθήσει

Ουράνιο: Κορυφαίος πυρηνικός φυσικός αποκαλύπτει πως η Ελλάδα έχει τόσο ουράνιο που καλύπτει τις ανάγκες της για 3.000 χρόνια

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ολυμπιακός: Να βλέπεις τη Ρίο Άβε και να αναρωτιέσαι ποιος κάνει τον μεταγραφικό σχεδιασμό του Ολυμπιακού», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για περισσότερα σχετικά άρθρα επιλέξτε παρακάτω.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.