ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πέναλτι για την Καλλιθέα κόντρα στην ΑΕΚ; Τι είπε ο Βαρούχας (vid)

Η Καλλιθέα ζητάει πέναλτι σε δύο φάσεις κόντρα στην ΑΕΚ. Τι ισχύει τελικά. Η ανάλυση που έκανε ο Παναγιώτης Βαρούχας στην Αθλητική Κυριακή.
Πέναλτι για την Καλλιθέα κόντρα στην ΑΕΚ; Τι είπε ο Βαρούχας (vid)

Πέναλτι υπέρ της Καλλιθέας στην αναμέτρηση με την ΑΕΚ ή όχι; Ο Παναγιώτης Βαρούχας πήρε θέση στην Αθλητική Κυριακή της ΕΡΤ. Ποια η γνώμη του.

Μία από τις δύο φάσες είναι κυρίως αυτή που σήκωσε συζήτηση. Ένα τράβηγμα εντός περιοχής της ΑΕΚ που ναι μεν κατέληξε σε τελική, αλλά τι ισχύει τελικώς;

Η Ελένη Λαμπαδαρίου στον ΣΚΑΪ έκανε λόγο για ένα στιγμιαίο κράτημα. Το ίδιο είπε και ο Παναγιώτης Βαρούχας. Ως δεν υπάρχει πέναλτι για την Καλλιθέα. Διότι, το κράτημα είναι στιγμιαίο και δεν επηρεάζει το τελείωμα.

Μάλιστα, ο γνωστός τηλεκριτικός κάνει λόγο για κόκκινη κάρτα σε βάρος της Καλλιθέας. Σε μαρκάρισμα του Πασαλίδη πάνω στον Ελίασον.

ΔΕΝ ΞΑΝΑ ΕΓΙΝΕ ΤΕΤΟΙΟ ΜΠΟΝΟΥΣ

Υπάρχει πέναλτι;

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Πέναλτι για την Καλλιθέα κόντρα στην ΑΕΚ; Τι είπε ο Βαρούχας (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για περισσότερα σχετικά άρθρα επιλέξτε παρακάτω.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Φίλιππος Ποταμιανάκης

Από μικρός με μία μπάλα στα… πόδια. Το μόνο που ήθελε ήταν να ασχοληθεί με αυτή. Αφού δεν τα κατάφερε κλωτσώντας τη, το κάνει γράφοντας. Βέβαια, ακόμα τα ποδοσφαιρικά δεν τα έχει πιάσει, αφού ασχολείται με άλλα σπορ, αλλά που θα πάει. Όλος ο καιρός μπροστά του είναι.