ΜΠΑΣΚΕΤ

Ολυμπιακός: Ο Μπαρτζώκας κόβει τον ΜακΚίσικ

Ο Ολυμπιακός θα πάει στο Σούπερ Καπ με τη 12άδα σχεδόν έτοιμη μια και ο Μακ Κίσικ δεν προλαβαίνει λογικά να μπει
Ολυμπιακός: Ο Μπαρτζώκας κόβει τον ΜακΚίσικ

Ο Ολυμπιακός μπαίνει στη μάχη του Σούπερ Καπ το διήμερο 28-29 Σπετεμβρίου και φαίνεται πως έχει κλειδώσει η 12άδα του. Τουλάχιστον αυτό φάνηκε και στο φιλικό με την Τραπάνι. 

Με το σκεπτικό πως δεν αγωνίστηκε ο Σακ ΜακΚίσικ, ο Γιώργος Μπαρτζώκας όλα δείχνουν πως θα τον αφήσει εκτός. Ο Ολυμπιακός φυσικά και θέλει να κατακτήσει τον πρώτο τίτλο της χρονιάς, όπως και ο Παναθηναϊκός. Θα είναι λογικά η πρώτη τους φετινή μάχη σε μια χρονιά που αναμένεται με τεράστιο ενδιαφέρον.

Με το δεδομένο επίσης πως ο Ολυμπιακός έχει απουσίες. Έβανς και οι Φαλ, Μιλουτίνοφ δεν προλαβαίνουν μια και είναι τραυματίες. Ο Μπαρτζώκας φυσικά και θα ήθελε να είχε ενεργό τον ΜακΚίσικ αλλά για το Σούπερ Καπ μάλλον θα είναι εκτός.

Η 6άδα λοιπόν των ξένων θα είναι οι Ράιτ, Πετρούσεφ στους ψηλούς και οι Πίτερς, Γκος, Φουρνιέ και Βιλντόζα. Με τα θετικά και τα αρνητικά μια και σίγουρα το σταφ θα ήθελε να είχε τουλάχιστον έναν από τους βασικούς ψηλούς. Τη δύναμη πυρός δηλαδή της ομάδας, εκεί που φαίνεται να υπερέχει.

Αλλά είναι τραυματίες και δε θα μπορέσουν να παίξουν για το Σούπερ Καπ. Η 12άδα λοιπόν δείχνει να κλειδώνει και θα έχει ενδιαφέρον πως θα είναι ο Ολυμπιακός με αυτές τις απουσίες, στο πρώτο ντέρμπι της σεζόν. Αν και εφόσον φυσικά αποκλείσει ο Ολυμπιακός το Περιστέρι και ο Παναθηναϊκός τον Άρη στους ημιτελικούς.

ΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ολυμπιακός: Ο Μπαρτζώκας κόβει τον ΜακΚίσικ», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για περισσότερα σχετικά άρθρα επιλέξτε παρακάτω.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Απόστολος Γεωργιάδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.