MEDIA

Ηλέκτρα επόμενα επεισόδια: Βρίσκει τον Σωτήρη με το όπλο στο χέρι!

Χαμός στα επόμενα επεισόδια της σειράς «Ηλέκτρα».
Ηλέκτρα επόμενα επεισόδια: Βρίσκει τον Σωτήρη με το όπλο στο χέρι!

Πολύ δυνατά στην τηλεοπτική μας ζωή έχει επιστρέψει η σειρά «Ηλέκτρα», μέσα από την ΕΡΤ1 και στα επόμενα επεισόδιά της θα συγκλονίσει.

Συγκεκριμένα θα δούμε ότι ο Βρεττός παραμένει άφαντος, ενώ η εξουθενωμένη Τιτίκα επιστρέφει στο άδειο, όπως νομίζει, αρχοντικό. Εκεί, όμως, την περιμένει μια δυσάρεστη έκπληξη, καθώς ο Νικόλας και η σύζυγός του βρίσκονται ήδη εκεί, σηματοδοτώντας την αρχή ενός νέου εφιάλτη.

Οι νεόνυμφοι προετοιμάζονται για το ταξίδι του μέλιτος, αλλά η Νεφέλη είναι φανερά δυσαρεστημένη που το ζευγάρι περνά την τελευταία του νύχτα στην Αρσινόη με τη Δανάη και τον Βλάση. Ταυτόχρονα, ο Σωτήρης ανακοινώνει ότι θα περάσει τις τελευταίες μέρες του γάμου του με την Ηλέκτρα στο Πριμόρι, γεγονός που γεννά ερωτήματα για τις πραγματικές του προθέσεις, ειδικά όταν παίρνει μαζί του το όπλο του. Παράλληλα, οι πολιτικές συζητήσεις του γιου του Περλεπέ με τον Παύλο περιπλέκουν περαιτέρω την κατάσταση.

Ηλέκτρα επόμενα επεισόδια: Ο Νικόλας απειλεί τη Φιλιώ!

Την ίδια στιγμή, ο Νικόλας μπαίνει κρυφά στο σπίτι της Φιλιώς και την απειλεί με μαχαίρι, ενώ μια σταγόνα αίμα κυλά, αυξάνοντας την ένταση. Ο Ορέστης κινείται στις σκιές, συναντώντας τον προϊστάμενό του από την ΚΥΠ, τον Λάζαρο Δεληγιάννη, και του επιβεβαιώνει ότι δεν έχει αφήσει πίσω του ίχνη, αναφερόμενος φυσικά στην εξαφάνιση του Βρεττού. Η Φιλιώ, έτοιμη να καταγγείλει τον Νικόλα και να τον ξαναστείλει στη φυλακή, πηγαίνει στη Χωροφυλακή, όμως η απρόσμενη αντίδραση της Τιτίκας αφήνει τους πάντες έκπληκτους.

Τέλος, ο Μπόγρης αντιλαμβάνεται ότι ο Ορέστης προσπαθεί να στρέψει τις υποψίες πάνω του για την εξαφάνιση του Βρεττού, όμως είναι αποφασισμένος να μην πέσει χωρίς μάχη. Παράλληλα, η Μερόπη αγκαλιάζει τη Δόμνα και της λέει και την προειδοποιεί για τον Βασίλη.

Ο τελευταίος, γεμάτος θυμό, σφίγγει ένα στιλέτο στο χέρι του, ενώ η Ηλέκτρα βρίσκει τον Σωτήρη με το όπλο στο χέρι του, δημιουργώντας αμφιβολίες για το τι σκοπεύει να κάνει. Όλα δείχνουν ότι η επόμενη μέρα θα ξημερώσει με σοβαρές αναταράξεις και ίσως ακόμη πιο αιματηρές εξελίξεις στο μικρό νησί της Αρσινόης.

Διαβάστε όλες τις εξελίξεις για τη σειρά Ηλέκτρα και για όλες τις αγαπημένες σας σειρές στο mediatime.gr.

Διαβάστε επίσης:

Survivor 24/9: Συνεχίζονται οι ανατροπές – Μαθαίνουν όλοι για το Νησί της Εξορίας!

Δημήτρης Ουγγαρέζος: Τα έβαλε με τον Νίκο Συρίγο για τον Κούγια – Ήταν υπερβολικός

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ηλέκτρα επόμενα επεισόδια: Βρίσκει τον Σωτήρη με το όπλο στο χέρι!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για περισσότερα σχετικά άρθρα επιλέξτε παρακάτω.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Δανάη Τριανταφυλλίδου

Εργάζομαι στο Sportime από το 2018. Γράφω για Media, Celebrities, Gossip κι όχι μόνο. Δεν έχω καλή σχέση με τα social, αλλά τα χρησιμοποιώ συχνά. Μου αρέσει να γράφω τα άρθρα μου σφαιρικά και να αναδεικνύω όλες τις πτυχές της είδησης. Μου αρέσουν τα reality games όπως το Survivor, MasterChef κι άλλα