MEDIA

Γιώργος Λιάγκας: Φωτιά στο σπίτι του παρουσιαστή – Μεγάλες καταστροφές

Ο Γιώργος Λιάγκας σοκαρισμένος ανέφερε πως πήρε φωτιά το σπίτι του στα νότια προάστια!
Γιώργος Λιάγκας: Φωτιά στο σπίτι του παρουσιαστή – Μεγάλες καταστροφές

Ο Γιώργος Λιάγκας αποκάλυψε σήμερα (24/9) στην εκπομπή του Πρωινό στον ΑΝΤ1 ότι το σπίτι του πήρε φωτιά και υπέστη μεγάλες ζημιές.

Σύμφωνα με τα όσα είπε ο ίδιος την που βρισκόταν στο δωμάτιό του το πρωί, παρατήρησε κάτι παράξενο στον πίνακα ηλεκτροδότησης και ξαφνικά ξεκίνησε μια φωτιά.

Ο ίδιος παρέμεινε ψύχραιμος και κάλεσε την Πυροσβεστική η οποία σύμφωνα με την μαρτυρία του Γιώργου Λιάγκα έφτασε σε μόλις 8 λεπτά.

Από τη πυρκαγιά που ξέσπασε προέκυψαν σοβαρές υλικές ζημιές ωστόσο ο ίδιος είναι καλά στην υγεία του.

«Σήμερα το πρωί πήρε φωτιά το σπίτι μου, είναι μια μεζονέτα, κάηκε όλος ο πάνω όροφος. Ευτυχώς είμαστε καλά. Η φωτιά προήλθε από τον πίνακα, έγινε έκρηξη στον πίνακα, φλόγες, καπνοί κλπ. Θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους της πυροσβεστικής που ήρθαν σε 8 λεπτά από την ώρα που τους κάλεσα. Το σπίτι είχε γεμίσει όλο με μαύρους καπνούς, οι ζημιές είναι πολύ μεγάλες».

Γιώργος Λιάγκας: Πήρε φωτιά το σπίτι του

Πηγή: mediatime.gr

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Γιώργος Λιάγκας: Φωτιά στο σπίτι του παρουσιαστή – Μεγάλες καταστροφές», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για περισσότερα σχετικά άρθρα επιλέξτε παρακάτω.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Δανάη Τριανταφυλλίδου

Εργάζομαι στο Sportime από το 2018. Γράφω για Media, Celebrities, Gossip κι όχι μόνο. Δεν έχω καλή σχέση με τα social, αλλά τα χρησιμοποιώ συχνά. Μου αρέσει να γράφω τα άρθρα μου σφαιρικά και να αναδεικνύω όλες τις πτυχές της είδησης. Μου αρέσουν τα reality games όπως το Survivor, MasterChef κι άλλα