ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μπάγερ Λεβερκούζεν: Τόσα θέλει για τον Φλόριαν Βιρτς – Πρέπει να… ματώσει όποιος τον θέλει!

Η Μπάγερ Λεβερκούζεν θέλει απίστευτα λεφτά για να παραχωρήσει τον κορυφαίο παίκτη της.
Μπάγερ Λεβερκούζεν: Τόσα θέλει για τον Φλόριαν Βιρτς – Πρέπει να… ματώσει όποιος τον θέλει!

Σε τρομερή κατάσταση βρίσκεται και φέτος η Μπάγερ Λεβερκούζεν, με την ομάδα του Τσάμπι Αλόνσο, να έχει μόλις μία ήττα στην Bundesliga.

Η ομάδα φαινόμενο του Ισπανού τεχνικού, την περασμένη σεζόν διέλυσε τα πάντα, κατακτώντας αήττητη το πρωτάθλημα και σκοπεύει φέτος να πάει ακόμα καλύτερα.

Εκτός από το πρωτάθλημα φυσικά θέλει να πρωταγωνιστήσει και στο Champions League, όπου έκανε… πλάκα στην πρεμιέρα, νικώντας τη Φέγενορντ με 4-0 εκτός έδρας.

Ο Τσάμπι Αλόνσο έχει δημιουργήσει στη Μπάγερ Λεβερκούζεν ένα πολύ νεανικό σύνολο, προσθέτοντας παίκτες που έχουν εμπειρία και δένουν εξαιρετικά.

Απόλυτος πρωταγωνιστής της ομάδας όμως, δεν είναι άλλος από τον Φλόριαν Βιρτς, που στα 21 του, είναι από τους καλύτερους μεσοεπιθετικούς στον πλανήτη.

Δεν είναι τυχαίο ότι τελείωσε την περασμένη σεζόν με 49 εμφανίσεις, όπου είχε 18 γκολ και 20 τελικές πάσες, ενώ φέτος είναι και πάλι… καυτός, με 7 παιχνίδια, 6 γκολ και μία ασίστ.

Ήδη λοιπόν, έχουν αρχίσει οι μεγάλες ομάδες της Ευρώπης να τον… περικυκλώνουν, όπως η Λίβερπουλ και η Ρεάλ Μαδρίτης, ωστόσο θα πρέπει να… ματώσουν.

Σύμφωνα με την «Diario Sport», για να τον παραχωρήσει, θέλει τουλάχιστον 150 εκατομμύρια ευρώ, ένα ποσό που θα τον βάλει ανάμεσα στις ακριβότερες μεταγραφές όλων των εποχών.

Ειδικά αν συνεχίσει στους ρυθμούς που άρχισε φέτος, δεν αποκλείεται η τιμή του να ανέβει ακόμα περισσότερο και όχι άδικα.

Μπάγερ Λεβερκούζεν: Απολαύστε τον σε δράση!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Μπάγερ Λεβερκούζεν: Τόσα θέλει για τον Φλόριαν Βιρτς – Πρέπει να… ματώσει όποιος τον θέλει!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για περισσότερα σχετικά άρθρα επιλέξτε παρακάτω.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Στέλιος Ανδρικάκης

Ο Στέλιος Ανδρικάκης γεννήθηκε στην Αθήνα στις 23/5/1992. Από μικρή ηλικία άρχισε την ενασχόληση του με διάφορα αθλήματα και κυρίως με την κολύμβηση, ωστόσο το άνοιγμα του ραδιοφώνου σε μία αθλητική εκπομπή άλλαξε τελείως την οπτική και τα «θέλω» του. Η αγάπη του για την αθλητική δημοσιογραφία και το ραδιόφωνο άρχισε να μεγαλώνει και έτσι το Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ στο οποίο φοίτησε ήταν μονόδρομος. Μετά από την πορεία του σε αρκετά sites, ήρθε η πρόταση από το Sportime, στο οποίο και βρίσκεται από το 2018 μέχρι και σήμερα.