ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Άρης – Ολυμπιακός: Ο Μάντζιος το σκέφτηκε, δεν το έκανε και δικαιώθηκε!

Ο Άκης Μάντζιος σκέφτηκε ακόμα και να μην ξεκινήσει Μανού και Ντιαντί με Ολυμπιακό!
Άρης – Ολυμπιακός: Ο Μάντζιος το σκέφτηκε, δεν το έκανε και δικαιώθηκε!

Ο Άρης με mvp Μανού Γκαρθία και Ντιαντί κέρδισε εύκολα τον Ολυμπιακό. Αν και έπαιξε το σενάριο να μην ξεκινήσουν βασικοί!

«Ύμνοι» για τον Μανού Γκαρθία μετά το 2-0 επι του Ολυμπιακού. Αποθεώνεται ο Ισπανός μέσος του Άρη, όπως και ο πιτσιρικάς ο Ντιαντί που έκανε «παπάδες» το βράδυ του Σαββάτου στο Χαριλάου. Οι δύο τους συνεργάστηκαν άψογα στο πρώτο γκολ που άνοιξε το δρόμο για τη μεγάλη νίκη που πέτυχε ο Άρης.

Ο Μάντζιος αν και έκανε διάφορες σκέψεις πριν το ματς όσον αφορά τα πρόσωπα με τα οποία θα παρατάξει την ομάδα του, εν τέλει κατέβασε την 11άδα που κέρδισε στις Σέρρες με μοναδική αλλαγή τον Βέλεθ αντί του τραυματία Φαμπιάνο. Kαι δικαιώθηκε!

Και ευτυχώς που άλλαξε γνώμη τελικά, γιατί παραμονές του αγώνα, σκεφτόταν σοβαρά να αφήσει στον πάγκο και τον Μανού και τον Ντιαντί. Κάτι που τελικά δεν το έκανε και πάλι καλά! Τώρα πως και γιατί άλλαξε πλάνο στο πλάνο, μην το ρωτάτε και μην το ψάχνετε. Την ιστορία την έγραψαν όσοι έπαιξαν και όχι εκείνοι που παραλίγο να μην ξεκινήσουν!

Δικαιωμένος και ο Καρυπίδης που ήταν από την Πέμπτη στη Θεσσαλονίκη και μίλησε private και με τον Μανού και με τον Μορόν. Τι τους είπε; Τα εν οίκω μη εν δήμω. Πάντως σκόραραν και οι δύο!

ΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!

Διαβάστε τη στήλη Agent Greek στο e-Sportime εντελώς ΔΩΡΕΑΝ ΕΔΩ!

Εγγραφή και διαβάζεις καθημερινά δωρεάν την ηλεκτρονική έκδοση της Sportime e-εφημερίδα ΕΔΩ

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Άρης – Ολυμπιακός: Ο Μάντζιος το σκέφτηκε, δεν το έκανε και δικαιώθηκε!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για περισσότερα σχετικά άρθρα επιλέξτε παρακάτω.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Agent Greek

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.