ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΑΕΚ: Ο Αλμέιδα καταστρέφει τον καλύτερο του παίκτη!

Η ΑΕΚ έχει πάλι να αντιμετωπίσει το θέμα των χαμένων βαθμών αλλά και πως ο Αλμέιδα δε βάζει τους παίκτες στη θέση τους
ΑΕΚ: Ο Αλμέιδα καταστρέφει τον καλύτερο του παίκτη!

Η ΑΕΚ ακόμα δεν έχει φύγει ο Σεπτέμβριος και πάει από τη μια αγωνιστική κρίση στην άλλη, έρχεται κι ο Αλμέιδα να… καταστρέφει ουσιαστικά και αγωνιστικά τον καλύτερο του παίκτη. Ναι, ο Αργεντίνος έχει δώσει πολλά στο κλαμπ, μη γράφονται τα ίδια και τα ίδια.

Αγωνιστικά και τακτικά όμως έχει κολλήματα. Όπως κάθε προπονητής θα πει κάποιος. Τώρα ποια ήταν η ανάγκη να παίξει ο Πινέδα δεξί μπακ πάλι, μόνο ο Αλμέιδα το ξέρει. Ας έβαζε π.χ. τον Τσιλούλη που τον έβαλε με την Καλλιθέα από το 75′ και μετά.

Γιατί περισσότερο η ΑΕΚ τον έχασε τον Πινέδα από τα χαφ. Εκεί που ο Μάνταλος ήταν κακός και ο Περέιρα ακόμα δεν είναι έτοιμος. Άλλο και αυτό, παίκτης που παίρνει όπως λένε οι πληροφορίες κοντά στο 1,5 εκατομμύριο τον χρόνο. Και ακόμα να εμφανίζεται έτσι. Ήθελε αλλά ήταν νωθρός. Τώρα όσοι τον είδα καλό μάλλον έχουν χαμηλά στάνταρ. Και για την ΑΕΚ ακόμα περισσότερο.

Ο Πινέδα ως δεξιός μπακ είναι η… καταστροφή αγωνιστική και ποδοσφαιρική του καλύτερου παίκτη της ΑΕΚ. Και όλοι θυμούνται το μέγα σίριαλ με την Μοντερέι το καλοκαίρι.

 

ΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «ΑΕΚ: Ο Αλμέιδα καταστρέφει τον καλύτερο του παίκτη!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για περισσότερα σχετικά άρθρα επιλέξτε παρακάτω.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Γιάννης Χωριανόπουλος

Για χάρη της δημοσιογραφίας δεν τελείωσε ποτέ το Ιστορικό Τμήμα του Πανεπιστημίου της Κέρκυρας. Πρώτο δημοσιογραφικό «σπίτι» η εφημερίδα Derby από τον Ιούνιο του 2001 έως και το καλοκαίρι του 2009. Ασχολήθηκε (Ολυμπιακοί Αγώνες της Αθήνας γαρ) με τα λεγόμενα (αλλά ποτέ) μικρά σπορ και στη συνέχεια με το ρεπορτάζ του υγρού στίβου αλλά και του Παναθηναϊκού. Επόμενος σταθμός ο Sport FM και η SportDay το 2009, με υγρό στίβο και Πανιώνιο ενώ από τον Ιανουάριο του 2013 η είσοδος στο δύσκολο αλλά συνάμα συναρπαστικό ρεπορτάζ της ΑΕΚ. Από τον Οκτώβριο του 2015 Αρχισυντάκτης, έμεινε ως το 2017, χρονιά κατά την οποία κυκλοφόρησε το Sportime ξανά στα περίπτερα. Διευθυντής Σύνταξης πλέον στο sportime.gr και την e-Sportime, τον συναρπάζουν οι μεταγραφές. Έχει διατελέσει, μεταξύ άλλων και συνεργάτης σε αρκετά περιοδικά (Sportive, Περιοδικό της ΕΟΕ κ.ά).