ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Θρίλερ με Ουνάς – Αυτό είναι το συμβόλαιο που του δίνει ο Ολυμπιακός!

Ο Ολυμπιακός θέλει να αποκτήσει τον Αντάμ Ουνάς αλλά οι συζητήσεις δεν είναι σε στάδιο για να κλείσουν! Αυτό είναι το συμβόλαιο
Ολυμπιακός: Θρίλερ με Ουνάς – Αυτό είναι το συμβόλαιο που του δίνει ο Ολυμπιακός!

Ο Ολυμπιακός είναι σε τελική ευθεία για να κάνει μεταγραφή αλλά αυτό δε σημαίνει πως όλοι οι παίκτες περιμένουν πότε θα του έρθει για να… έρθουν εκείνοι τρέχοντας, θρίλερ με τον Ουνάς. Ο Ολυμπιακός και ο 28χρονος σούπερ αλγερινός ζογκλέρ έχουν ξεκινήσει τις συζητήσεις. Αυτό δεν αμφισβητείται.

Οι μεταγραφές στην Ελλάδα τελειώνουν τη Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου το βράδυ. Για τους ελεύθερους παίκτες. Υπάρχει χρόνος. Ο Ουνάς όμως με το σημαντικό βιογραφικό δε σημαίνει πως θα πει αμέσως το ναι. Θέλει να πάρει και τα λεφτά που θέλει εκείνος και η πλευρά του.

Ο Ολυμπιακός σύμφωνα με πληροφορίες του Sportime, του έχει κάνει πρόταση για συμβόλαιο 2 ετών. Εκεί τα βρίσκουν μάλλον. Καλό διάστημα και για τους δύο. Ούτε ένα να πει ο παίκτης τι θα κάνει μετά, ούτε και 3. Υπάρχουν συζητήσεις και πρέπει να τα βρουν στις λεπτομέρειες.

Ο Ολυμπιακός πάντως θα κάνει μεταγραφή, άσχετα αν τελικά υπήρχαν κάποιες σκέψεις από τον Μεντιλίμπαρ. Κάνει μπαμ πως η ομάδα του θέλει παίκτη. Ο Ουνάς που παίζει κυρίως δεξιά με ανάποδο πόδι, μπορεί να αγωνιστεί και πίσω από τον επιθετικό. Σημαντικό βιογραφικό με Λιλ, Νάπολι, Νις και Κάλιαρι μεταξύ άλλων.

ΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ολυμπιακός: Θρίλερ με Ουνάς – Αυτό είναι το συμβόλαιο που του δίνει ο Ολυμπιακός!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για περισσότερα σχετικά άρθρα επιλέξτε παρακάτω.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Γιάννης Χωριανόπουλος

Για χάρη της δημοσιογραφίας δεν τελείωσε ποτέ το Ιστορικό Τμήμα του Πανεπιστημίου της Κέρκυρας. Πρώτο δημοσιογραφικό «σπίτι» η εφημερίδα Derby από τον Ιούνιο του 2001 έως και το καλοκαίρι του 2009. Ασχολήθηκε (Ολυμπιακοί Αγώνες της Αθήνας γαρ) με τα λεγόμενα (αλλά ποτέ) μικρά σπορ και στη συνέχεια με το ρεπορτάζ του υγρού στίβου αλλά και του Παναθηναϊκού. Επόμενος σταθμός ο Sport FM και η SportDay το 2009, με υγρό στίβο και Πανιώνιο ενώ από τον Ιανουάριο του 2013 η είσοδος στο δύσκολο αλλά συνάμα συναρπαστικό ρεπορτάζ της ΑΕΚ. Από τον Οκτώβριο του 2015 Αρχισυντάκτης, έμεινε ως το 2017, χρονιά κατά την οποία κυκλοφόρησε το Sportime ξανά στα περίπτερα. Διευθυντής Σύνταξης πλέον στο sportime.gr και την e-Sportime, τον συναρπάζουν οι μεταγραφές. Έχει διατελέσει, μεταξύ άλλων και συνεργάτης σε αρκετά περιοδικά (Sportive, Περιοδικό της ΕΟΕ κ.ά).