ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Άρης: Εικόνες από την πρώτη προπόνηση του Κουέισον (pics-vids)

Βίντεο και φωτογραφίες από την τελευταία μεταγραφή που έκανε ο Άρης, τον Ρούμπιν Κουέισον.
Άρης: Εικόνες από την πρώτη προπόνηση του Κουέισον (pics-vids)

Άρης: Δείτε φωτογραφίες από την πρώτη προπόνηση Ρόμπιν Κουέισον με τον Θεό του πολέμου στο Νέο Ρύσιο.

Εκεί τον υποδέχθηκε φυσικά ο νέος του προπονητής Άκης Μάντζιος, αλλά και ο τιμ μάνατζερ Γιώργος Γκουγκουλίας.

Θυμίζουμε οτι ο Σουηδός φορ υπέγραψε για δύο χρόνια στους κιτρινόμαυρους κι έρχεται να ενισχύσει τη θέση του φορ συμπληρώνοντας τον κορυφαίο επιθετικό της Super League, τον Λορέν Μορόν, ενώ αγωνίζεται και στα εξτρέμ.

Οπως μπορείτε να δείτε κι εσείς από τις παρακάτω φωτογραφίες ο Κουέισον ήταν ιδιαίτερα ορεξάτος και ευδιάθετος γνωρίζοντας τον νέο προπονητή και τους νέους συμπαίκτες του.

Μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης ο Μάντζιος ανακοίνωσε την αποστολή για το παιχνίδι της Τετάρτης (25/9, 15:00) με τον Εθνικό Πειραιά στο Δημοτικό Στάδιο Καλλιθέας «Γρ. Λαμπράκης»:

Cuesta, Sidklev, Κυριαζής, Montoya, Fattore, Frydek, Juankar, Brabec, Rose, Darida, Jean Jules Mvondo, Cifuentes, Monchu Rodriguez, Pardo, Manu Garcia, Sisto, Saverio, Zamora, Diandy, Φετφατζίδης, Παναγίδης.

* Εκτός αποστολής έμειναν οι Fabiano Leismann, Suleymanov (τραυματίες), Loren Moron, Hugo Mallo, Fran Velez, Quaison, Αγοραστός.

Κουέισον

Κουέισον Κουέισον

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Άρης: Εικόνες από την πρώτη προπόνηση του Κουέισον (pics-vids)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για περισσότερα σχετικά άρθρα επιλέξτε παρακάτω.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.