ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναθηναϊκός: Είναι δυνατόν! Πάει να «κλέψει» τον Σέρχιο Ράμος μέσα από τα χέρια της ΑΕΚ;

Ο Παναθηναϊκός φαίνεται να έχει κλείσει τις μεταγραφές αλλά υπάρχει μια περίεργη φημολογία πως πάει να κλέψει τον Ράμος από την ΑΕΚ
Παναθηναϊκός: Είναι δυνατόν! Πάει να «κλέψει» τον Σέρχιο Ράμος μέσα από τα χέρια της ΑΕΚ;

Ο Παναθηναϊκός φαίνεται να έχει κλείσει τις μεταγραφές αλλά η φήμη είναι τόσο… μπαμ που δεν γίνεται να μείνει έτσι χωρίς να καταγραφεί… Σέρχιο Ράμος. 

Από το Sportime διαβάσατε όλα τα δεδομένα και για την πρόταση που έχει κάνει η ΑΕΚ. Που του έχει χτυπήσει την πόρτα πάνω από μια φορά αλλά ο Ράμος είναι Ράμος, ε δεν έχει και προτεραιότητα την Ελλάδα. Από την άλλη πλευρά, αφού δεν κλείνει κάπου ακόμα, πάντα υπάρχουν ελπίδες.

Η φημολογία στην… πιάτσα λοιπόν θέλει ο Παναθηναϊκός να το έχει ψάξει για τον Ράμος. Τον ξέρει άλλωστε ο Ντιέγκο Αλόνσο από το δίμηνο πέρασμά του από τη Σεβίλλη. Εκεί που ο 38άρης Ράμος έκανε πέρυσι 37 ματς. Μην το ξεχνά κανείς αυτό. Ναι ο Παναθηναϊκός δε φαίνεται να ψάχνει κάτι, είτε στόπερ είτε κάτι άλλο. Έχει Ίνγκασον, Γεντβάι και μετά Σένκεφελντ, Μάγκνουσον και Πάλμερ-Μπράουν. Παίζει και ο Αράο εκεί.

Αλλά οι πηγές είναι πηγές και λένε πως ο Παναθηναϊκός το έψαξε/το ψάχνει για Ράμος. Λίγες ημέρες έμειναν…

 

ΠΕΝΤΕ ΕΥΡΩ FREEBET!

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Παναθηναϊκός: Είναι δυνατόν! Πάει να «κλέψει» τον Σέρχιο Ράμος μέσα από τα χέρια της ΑΕΚ;», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για περισσότερα σχετικά άρθρα επιλέξτε παρακάτω.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Agent Greek

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.