ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ

Απόπειρα αυτοκτονίας στη Θεσσαλονίκη! «Ήπιε» χάπια και έστειλε μήνυμα «να με θυμάσαι…»

Συγκλονιστικό περιστατικό στη Θεσσαλονίκη με απόπειρα αυτοκτονίας ενός άνδρα.
Απόπειρα αυτοκτονίας στη Θεσσαλονίκη! «Ήπιε» χάπια και έστειλε μήνυμα «να με θυμάσαι…»

Απόπειρα αυτοκτονίας είχαμε το βράδυ της Τρίτης (24/9) στη Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα στην περιοχή της Νεάπολης, σύμφωνα με πληροφορίες.

Συγκεκριμένα ένας άνδρα έστειλε μήνυμα «…να με θυμάσαι» και στη συνέχεια προχώρησε σε κατανάλωση πολλών χαπιών αλλά και αλκοόλ!

Το θύμα ευτυχώς αντιλήφθηκε ένας φίλος του που ενημέρωσε τις αρχές προκειμένου να του παράσχουν τις πρώτες βοήθειες. Περισσότερες λεπτομέρειες ωστόσο για το συμβάν δεν έχουν γίνει γνωστές προς το παρόν.

Πηγή mediatime.gr

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Απόπειρα αυτοκτονίας στη Θεσσαλονίκη! «Ήπιε» χάπια και έστειλε μήνυμα «να με θυμάσαι…»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για περισσότερα σχετικά άρθρα επιλέξτε παρακάτω.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.