MEDIA

Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Έτσι απαγάγουν την Φιλιώ

Όλες οι εξελίξεις που θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς «η γη της ελιάς».
Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Έτσι απαγάγουν την Φιλιώ

Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Η γη της ελιάς επέστρεψε το φθινόπωρο με τον 4ο κύκλο ο οποίος θα έχει μεγάλες ανατροπές καθώς ένας πρωταγωνιστής θα δει τη ζωή του να ανατρέπεται.

Η σειρά του Mega που έγραψε ιστορία στην τηλεθέαση επί 3 χρόνια, ετοιμάζεται να μας καθηλώσει στον -πιθανώς- τελευταίο κύκλο της του χρόνου.

Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Έτσι απαγάγουν την Φιλιώ

Όπως θα δούμε από τα πρώτα κιόλας επεισόδια της ιστορίας από τη Μάνη, η Φιλιώ θα είναι αυτή που θα έρθει στο επίκεντρο των εξελίξεων.

Κι αυτό γιατί το μικρό κορίτσι θα πέσει θύμα απαγωγής. Πιο συγκεκριμένα, η Νόρα ετοιμάζεται να αποκαλύψει το πραγματικό της πρόσωπο και να κάνει τις δικές της κινήσεις στο παρασκήνιο. Κάπως έτσι σχεδιάζει να αρπάξει την Φιλιώ γεγονός που θα προκαλέσει σοκ σε ολόκληρη την Αρεόπολη!

Η σκοτεινή αυτή γυναίκα καταφέρνει κάθε μέρα και περισσότερο να κερδίσει την εκτίμηση της Αθηνάς και του Τζον όπως και της νεαρής κοπέλας.

Κάπως έτσι προτείνει στην Αθηνά να πάει μια βόλτα όπως και η ίδια μέχρι το πάρκο με τη Φιλιώ και εκεί να την απαγάγουν άγνωστοι, οδηγώντας την σε ένα σκοτεινό μέρος..

Δείτε το trailer από το επεισόδιο της Τετάρτης 25 Σεπτεμβρίου:

Διαβάστε όλες τις εξελίξεις για τη σειρά η Γη της Ελιάς και για όλες τις αγαπημένες σας σειρές στο mediatime.gr.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Έτσι απαγάγουν την Φιλιώ», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για περισσότερα σχετικά άρθρα επιλέξτε παρακάτω.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Δανάη Τριανταφυλλίδου

Εργάζομαι στο Sportime από το 2018. Γράφω για Media, Celebrities, Gossip κι όχι μόνο. Δεν έχω καλή σχέση με τα social, αλλά τα χρησιμοποιώ συχνά. Μου αρέσει να γράφω τα άρθρα μου σφαιρικά και να αναδεικνύω όλες τις πτυχές της είδησης. Μου αρέσουν τα reality games όπως το Survivor, MasterChef κι άλλα