MEDIA

Διάφανη Αγάπη: Η υπόθεση από το πρώτο επεισόδιο της νέας σειράς του ALPHA

Η Διάφανη Αγάπη έρχεται να σαρώσει τα πάντα στον Alpha.
Διάφανη Αγάπη: Η υπόθεση από το πρώτο επεισόδιο της νέας σειράς του ALPHA

Μία νέα σειρά που θέλει να κάνει επιτυχία φέρνει ο Alpha μέσα από τη συχνότητα του, η οποία θα ονομάζεται «Διάφανη Αγάπη».

Στόχος μετά την κυριαρχία που είχε ο Σασμός στην τηλεθέαση, να βρει τη νέα σειρά που θα μπορέσει να φέρει παρόμοια νούμερα και θα κάνει τη διαφορά.

Τι θα δούμε όμως στο πρώτο επεισόδιο της σειράς «Διάφανη Αγάπη» και πόσο αυτό θα καταφέρει να μας εξάψει το ενδιαφέρον.

Θα δούμε λοιπόν ότι ο Στέφανος Λεοντής, αστυνόμος στο τμήμα ανθρωποκτονιών του Πειραιά, βρίσκεται αντιμέτωπος με μια σημαντική υπόθεση που αφορά τον διαβόητο έμπορο ναρκωτικών γνωστό ως «Φάντασμα». Ο Λεοντής λαμβάνει πληροφορίες για την τοποθεσία του, καθώς ο «Φάντασμα» είναι υπεύθυνος για τη διάδοση του νέου, εξαιρετικά επικίνδυνου ναρκωτικού RedGhost, που έχει προκαλέσει τον θάνατο πολλών νέων ανθρώπων, μεταξύ των οποίων και της εικοσάχρονης Αλεξάνδρας Λαμπρινού. Παρά τις διαμαρτυρίες του εισαγγελέα Αντώνη Πετράτου, που αρνείται να εκδώσει ένταλμα σύλληψης λόγω της τάσης του Στέφανου να χρησιμοποιεί ανορθόδοξες μεθόδους, εκείνος αποφασίζει να αγνοήσει τις προειδοποιήσεις και προχωρά σε παράτολμη ενέργεια.

Αν και δέχεται αντιδράσεις από τους συναδέλφους του και τον προϊστάμενό του Νίκο Ραγκούση, καθώς και από τη σύζυγό του Άννα Καραλή, ανακρίτρια και βοηθό εισαγγελέα, με την οποία είναι χωρισμένος, ο Στέφανος μένει πιστός στην αποστολή του. Κατά την επιχείρηση σύλληψης, αιφνιδιάζεται από ένα τρίτο άτομο που τον πυροβολεί, και ο Στέφανος χάνει τη ζωή του ακαριαία. Ωστόσο, ενώ βρίσκεται στο κατώφλι του θανάτου, μπροστά από την “κόκκινη πόρτα” που οδηγεί στην άλλη πλευρά, ένα όραμα τον σταματά. Βλέπει την πρώην γυναίκα του, την Άννα, να απειλείται από τον ίδιο δολοφόνο την περίοδο των Χριστουγέννων.

Αντιμέτωπος με την αδυναμία του να δράσει καθώς είναι νεκρός, ο Στέφανος αναζητά τρόπο να αποτρέψει το μελλοντικό έγκλημα. Περιπλανιέται στους δρόμους του Πειραιά, αόρατος, παρακολουθώντας την οδύνη της Άννας και των συναδέλφων του. Η μόνη του ελπίδα εμφανίζεται όταν τον συναντά η 17χρονη Φωτεινή, ένα κορίτσι που, για άγνωστο λόγο, μπορεί να τον δει και να τον ακούσει. Η Φωτεινή γίνεται το μοναδικό του μέσο επικοινωνίας με τον ζωντανό κόσμο και ίσως η λύση που θα του επιτρέψει να αποτρέψει την επερχόμενη τραγωδία, χωρίς η ίδια να το γνωρίζει.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η «Διάφανη Αγάπη» κάνει πρεμιέρα στην Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου στις 21:00.

Διαβάστε όλες τις εξελίξεις για όλες τις αγαπημένες σας σειρές στο mediatime.gr.

Διαβάστε επίσης:

Survivor 25/9: Άρχισε η κλίκα στους Αετούς – Κλάματα για τη Γεσθημανή – Τι άλλο έδειξε το trailer! (vid)

Survivor 25/9: Χάος και συγκίνηση – Η… βόμβα του Λιανού και ο τραυματισμός του Νίνο!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Διάφανη Αγάπη: Η υπόθεση από το πρώτο επεισόδιο της νέας σειράς του ALPHA», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για περισσότερα σχετικά άρθρα επιλέξτε παρακάτω.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Δανάη Τριανταφυλλίδου

Εργάζομαι στο Sportime από το 2018. Γράφω για Media, Celebrities, Gossip κι όχι μόνο. Δεν έχω καλή σχέση με τα social, αλλά τα χρησιμοποιώ συχνά. Μου αρέσει να γράφω τα άρθρα μου σφαιρικά και να αναδεικνύω όλες τις πτυχές της είδησης. Μου αρέσουν τα reality games όπως το Survivor, MasterChef κι άλλα