ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ - ΕΠΟ

Διαιτησία: Με Γερμανούς το ΑΕΚ – Παναθηναϊκός και το ΠΑΟΚ – Άρης! Νέα γκάφα της ΚΕΔ!

Πουλμανάκι από Γερμανία φέρνει η ΚΕΔ για τα δύο ντέρμπι της 6ης αγωνιστικής σε ΟPAP Arena και Τούμπα. Ο Τσιάρας σφυρίζει ξανά το ΟΦΗ - Παναιτωλικός!
Διαιτησία: Με Γερμανούς το ΑΕΚ – Παναθηναϊκός και το ΠΑΟΚ – Άρης! Νέα γκάφα της ΚΕΔ!

Διαιτησία: Ο Γερμανός Σάσα Στέγκεμαν θα διεθύνει το ΑΕΚΠαναθηναϊκός και ο συμπατριώτης του Χαρμ Όσμερς το ΠΑΟΚ – Άρης. Ο Τσιάρας μέσα σε τέσσερις μέρες παίζει το ΟΦΗ – Παναιτωλικός και για το Κύπελλο και για το πρωτάθλημα!

Δύο Γερμανούς α’ κατηγορίας της UEFA επέλεξε η ΚΕΔ για τα δύο ντέρμπι της 6ης αγωνιστικής της Super League. Ο Σάσα Στέγκερμαν θα διευθύνει το ΑΕΚ – Παναθηναϊκός, το οποίο άλλαξε ώρα και θα ξεκινήσει στις 21.30 αντί στις 21.00 και ο συμπατριώτης του Χαρμ Όσμερς το ΠΑΟΚ Άρης στη Τούμπα που θα διεξαθχεί επίσης την προσεχή Κυριακή στις 20.00.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια της αγωνιστικής, ο Λανουά στέλνει τον Παπαπέτρου στο Ολυμπιακός – Ατρόμητος, το Βόλος – Καλλιθέα θα το σφυρίξει ο Κατοίκος, το Αστέρας Τρίπολης – Λεβαδειακός ο Τσακαλίδης και το Λαμία – Πανσερραϊκός ο Βεργέτης.

Στην… καθιερωμένη γκάφα της αγωνιστικής, ο Τσιάρας ορίστηκε στο ΟΦΗ – Παναιτωλικός το οποίο σφυρίζει και σήμερα(!) για το Κύπελλο Ελλάδας! Άξιοι!

Διαιτησία: Οι ορισμοί της 6ης αγωνιστικής

Σάββατο 28/9
17.00 Βόλος – Καλλιθέα: Διαιτητής: Κατοίκος, Βοηθοί: Χριστοδούλου, Καραγκιζόπουλος, 4ος: Τσιμεντερίδης, VAR: Παπαδόπουλος, ΑVAR: Παπαδάκης.

20.00 Αστέρας Τρίπολης – Λεβαδειακός: Διαιτητής: Τσακαλίδης, Βοηθοί: Ψύλλος, Καραλής, 4ος: Ανδριανός, VAR: Τζήλος, ΑVAR: Απτόσογλου.

Κυριακή 29/9
17.00 ΟΦΗ – Παναιτωλικός: Διαιτητής: Τσιάρας, Βοηθοί: Τζιουβάρας, Δέλλιος, 4ος: Ζαμπαλάς, VAR: Τζήλος, ΑVAR: Στεφανής

18.00 Ολυμπιακός Ατρόμητος: Διαιτητής: Παπαπέτρου, Βοηθοί: Στάικος, Σαμοϊλης, 4ος: Κατσικογιάννης, VAR: Φωτιάς, ΑVAR: Σπυρόπουλος.

20.30 ΠΑΟΚ – Άρης: Διαιτητής: Oσμερς, Βοηθοί: Σάαλ, Πέτερσεν, 4ος: Πουλικίδης, VAR: Χάνσλμπάουερ, ΑVAR: Μπουξμπάουμ.

21.30 ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Διαιτητής: Στέγκεμαν, Βοηθοί: Γκίτελμαν, Γκουντς 4ος: Παπαδόπουλος, VAR: Γουίνκμαν, ΑVAR: Φωτόπουλος

Δευτέρα 30/9
20.00 Λαμία – Πανσερραϊκός: Διαιτητής: Bεργέτης, Βοηθοί: Μωυσιάδης, Λιόντος, 4ος: Κουκούλας, VAR: Σιδηρόπουλος, ΑVAR: Κωσταράς.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Διαιτησία: Με Γερμανούς το ΑΕΚ – Παναθηναϊκός και το ΠΑΟΚ – Άρης! Νέα γκάφα της ΚΕΔ!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για περισσότερα σχετικά άρθρα επιλέξτε παρακάτω.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Νίκος Μαρκάτος

Η καθημερινή του «επίσκεψη» για μια τριετία στο κτίριο της Λ. Αθηνών, όπου στεγάζεται το ΦΩΣ, του κόλλησαν το... μικρόβιο της Δημοσιογραφίας. Δεν υπήρχαν και οι μάσκες τότε! Αφού το σπούδασε το αντικείμενο, άνοιξε πρώτη η πόρτα της ΩΡΑΣ των ΣΠΟΡ. Στη 12ετή διαδρομή του, έκανε στάσεις στην ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΗ ΩΡΑ και στην SportDay. Mέχρι τον Ιούνιο του 2017. Mετά Sportime. Από την πρώτη μέρα της επιστροφής του στα Περίπτερα! Γουστάρει ότι οι περισσότεροι λατρεύουν να... μισούν. Τη διαιτησία!