ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΑΕΚ: Δεν το πίστευαν για Λιούμπισιτς!

Τα εύλογα ερωτήματα ανθρώπων της ΑΕΚ για την κατάσταση του Λιούμπισιτς.
ΑΕΚ: Δεν το πίστευαν για Λιούμπισιτς!

Χωρίς ιδιαίτερη επιβάρυνση, χωρίς να είναι μονίμως βασικός, ο Ρόμπερτ Λιούμπισιτς είναι στα όρια της θλάσης. Απορούν στην ΑΕΚ!

Ουδείς εντός της ΑΕΚ έπεσε από τα σύννεφα διαπιστώνοντας ότι ο Λιούμπισιτς ήταν εκτός αποστολής για το παιχνίδι με την Καλλιθέα. Ο Κροάτης, όπως αποκάλυψε το Sportime, στις τελευταίες μετρήσεις που έγιναν, έδειξαν πως έχει φτάσει στα όρια του και ότι είναι επίφοβος για θλάση. Ένας ακόμη για την ακρίβεια, αφού κάποιοι συμπαίκτες του δεν την γλίτωσαν. Ο Λιούμπισιτς συνεπώς έμεινε εκτός για να πάρει ανάσες και να μην επιβαρυνθεί παραπάνω.

Σωστή κίνηση από τη στιγμή που ακολουθεί το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Από την άλλη όμως υπάρχουν στελέχη της ομάδας που εύλογα απορούσαν πως είναι δυνατόν Σεπτέμβριο μήνα, να έχει φτάσει ένας παίκτης σε καλή ηλικία στα… όρια του, όταν μάλιστα δεν υπάρχουν συνεχόμενοι αγώνες, υπήρχε διακοπή του πρωταθλήματος, ενώ δεν είναι και από τους ποδοσφαιριστές που σταθερά είναι βασικοί.

Aν οι απαιτήσεις ήταν μεγαλύτερες και τα παιχνίδια συνεχόμενα και απαιτητικά, τι ακριβώς θα συνέβαινε με τον Κροάτη; Ήδη η ΑΕΚ έχει κάμποσα τέτοιου είδους ζητήματα, αλλά επειδή ο Λιούμπισιτς έδειχνε πιο αθλητικός, από τότε που έπαιζε και στην Ντινάμο Ζάγκρεμπ, είναι απορίας άξιο πως έφθασε σε αυτό το σημείο.

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «ΑΕΚ: Δεν το πίστευαν για Λιούμπισιτς!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για περισσότερα σχετικά άρθρα επιλέξτε παρακάτω.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Νίκος Μαρκάτος

Η καθημερινή του «επίσκεψη» για μια τριετία στο κτίριο της Λ. Αθηνών, όπου στεγάζεται το ΦΩΣ, του κόλλησαν το... μικρόβιο της Δημοσιογραφίας. Δεν υπήρχαν και οι μάσκες τότε! Αφού το σπούδασε το αντικείμενο, άνοιξε πρώτη η πόρτα της ΩΡΑΣ των ΣΠΟΡ. Στη 12ετή διαδρομή του, έκανε στάσεις στην ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΗ ΩΡΑ και στην SportDay. Mέχρι τον Ιούνιο του 2017. Mετά Sportime. Από την πρώτη μέρα της επιστροφής του στα Περίπτερα! Γουστάρει ότι οι περισσότεροι λατρεύουν να... μισούν. Τη διαιτησία!