ΜΠΑΣΚΕΤ

Παναθηναϊκός: Ο Γιουρτσεβέν θα είναι η… απάντηση σε Φαλ και Μιλουτίνοφ!

Ο Παναθηναϊκός έκανε εξαιρετική επιλογή με την απόκτηση του Όμερ Γιουρτσεβέν.
Παναθηναϊκός: Ο Γιουρτσεβέν θα είναι η… απάντηση σε Φαλ και Μιλουτίνοφ!

Μετά από τρεις σερί ήττες στα φιλικά, ο Παναθηναϊκός ξέσπασε στη Γαλατασαράι μέσα στην Τουρκία, νικώντας την με αρκετή άνεση 85-56.

Η τουρκική ομάδα δεν κατάφερε να αντισταθεί για παραπάνω από ένα ημίχρονο στους «πράσινους», που ανέβασαν την απόδοσή τους και… εξαφανίστηκαν στο δεύτερο μέρος.

Ο Εργκίν Αταμάν είχε αρκετά προβλήματα απουσιών, αφού έλειπαν οι Κώστας Σλούκας (ενοχλήσεις στο γόνατο), Λορέντζο Μπράουν (φλεγμονή), Κώστας Αντετοκούνμπο (κάταγμα στον αντίχειρα), αλλά και ο Ματίας Λεσόρ που είναι με την αποστολή αλλά δεν αγωνίστηκε.

Έτσι έδωσε χρόνο συμμετοχής σε αρκετούς παίκτες και σίγουρα έβγαλε συμπεράσματα για κάποιους που έχουν προβληματίσει μέχρι τώρα και τον έκαναν να σκέφτεται για τις… ρεζέρβες που έχει πίσω από τις βασικές του επιλογές.

Ο Οσμάν έδειξε σε πολύ καλύτερη κατάσταση, ενώ και ο Γκραντ με τον Παπαπέτρου έδειξαν ανεβασμένοι, αφού πέτυχαν από 10 πόντους ο καθένας.

Σε μέτριο βράδυ ήταν ο Κέντρικ Ναν με 7 πόντους και 4 ριμπάουντ, ενώ ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ έδειξε κάπως καλύτερο πρόσωπο σε αυτό το φιλικό με 9 πόντους, 6 ριμπάουντ και 3 τελικές πάσες.

Παναθηναϊκός: Ο Γιουρτσεβέν θα κάνει τη διαφορά!

Ωστόσο ο παίκτης που ξεχώρισε και πάλι είναι ο Ομέρ Γιουρτσεβέν, που έκανε νταμπλ-νταμπλ έχοντας 15 πόντους με 12 ριμπάουντ και 2 τάπες.

Ο Τούρκος σέντερ έχει δείξει σε κάθε παιχνίδι ότι ο Παναθηναϊκός και ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, έκαναν σοφά που τον περίμεναν να αποφασίσει για το αν θα παραμείνει στο NBA, γιατί έχει όλα τα φόντα για να γίνει από τους καλύτερους ψηλούς της Euroleague.

Ο Γιουρτσεβέν, θα είναι φέτος ένας παίκτης-κλειδί, αφού ήρθε για να ενισχύσει τον Ματίας Λεσόρ, που πάλευε με τα… θηρία πέρσι.

Ειδικά στα ματς με τον Ολυμπιακό, το «τριφύλλι» είχε πολύ μεγάλο πρόβλημα, όταν όλοι οι ψηλοί ήταν στη διάθεσή του, αφού ο Μουσταφά Φαλ, ο Νικολά Μιλουτίνοφ και ο Μόουζες Ράιτ, είχαν τεράστιο πλεονέκτημα.

Μόλις ο Φαλ έμεινε εκτός από τους τελικούς και Ράιτ δεν είχε δικαίωμα συμμετοχής, είδαμε ότι ο Λεσόρ μπορούσε να κυριαρχήσει.

Ωστόσο ο Παναθηναϊκός τη φετινή σεζόν έχει απάντηση στην υπεροπλία του Ολυμπιακού, αφού με τον Τούρκο να βγάζει τέτοια ποιότητα στο παρκέ και τον Γάλλο να είναι πάντα μία τεράστια απειλή, μπορεί να κοντράρει στα ίσια τον «αιώνιο» αντίπαλο.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Παναθηναϊκός: Ο Γιουρτσεβέν θα είναι η… απάντηση σε Φαλ και Μιλουτίνοφ!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για περισσότερα σχετικά άρθρα επιλέξτε παρακάτω.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Γιώργος Νικολαΐδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.