ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ - ΕΠΟ

Ο Λανουά έβαλε «κόφτη» στο Καλλιθέα – ΑΕΚ! (vid)

Επιλεκτικές οι τοποθετήσεις του Στεφάν Λανουά και για τις φάσεις της 5ης αγωνιστικής της Super League.
Ο Λανουά έβαλε «κόφτη» στο Καλλιθέα – ΑΕΚ! (vid)

Ο Λανουά «βρήκε» το πέναλτι υπέρ του Πανσερραϊκού, αλλά ξέχασε να σχολιάσει το δεύτερο που ζήτησε η Καλλιθέα στο ματς με την ΑΕΚ.

Ψάξε – ψάξε, ο Στεφάν Λανουά βρήκε πέναλτι που δεν καταλογίστηκε υπέρ του Πανσερραϊκού στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ. Για χέρι του Αράο. Εν αντιθέσει με εκείνο που ακυρώθηκε υπέρ των πρασίνων που για τον Γάλλο, σωστά άλλαξε την απόφαση του ο Ευαγγέλου.

Δύο περιπτώσεις πιθανού πέναλτι είχε και το Καλλιθέα – ΑΕΚ. Αλλά ο επικεφαλής της ΚΕΔ, σχολίασε μόνο το πρώτο χρονικά, λέγοντας οτι το μαρκάρισμα είναι εκτός περιοχής.

Για το δεύτερο στο μαρκάρισμα του Πηλιου στον Τζάνι, δεν είπε το παραμικρό ο Λανουά. Ούτε αν είναι, ούτε οτι δεν είναι. Με την απορία έπεσαν το βράδυ της Δευτέρας οι διαιτητές. Στιγμιαίο κράτημα δεν υφίσταται στη συγκεκριμένη φάση. Ο Πήλιος κρατάει απο την φανέλα τον Τζάνι, μη επιτρέποντας στον ποδοσφαιριστή της Καλλιθέας να ολοκληρώσει άρτια την προσπάθεια του εξαιτίας του αντικανονικού μαρκαρίσματος. Υπάρχει παράβαση πέναλτι και κίτρινη κάρτα στον Πήλιο.

Kαι δύο περιπτώσεις κίτρινης κάρτας που θα δίπλωναν σε ποδοσφαιριστές της Καλλιθέας, αλλά δεν τις έδειξε ο Τζήλος. Αρχικά στον Μότοκ (η πρώτη κάρτα που είδε δεν ήταν), η οποια σχολιάστηκε και στα αποδυτήρια από τον παρατηρητή Κουκουλάκη, που ήθελε να βγει, και η δεύτερη στον Πασαλίδη που επίσης δεν αποβλήθηκε.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ο Λανουά έβαλε «κόφτη» στο Καλλιθέα – ΑΕΚ! (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για περισσότερα σχετικά άρθρα επιλέξτε παρακάτω.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Νίκος Μαρκάτος

Η καθημερινή του «επίσκεψη» για μια τριετία στο κτίριο της Λ. Αθηνών, όπου στεγάζεται το ΦΩΣ, του κόλλησαν το... μικρόβιο της Δημοσιογραφίας. Δεν υπήρχαν και οι μάσκες τότε! Αφού το σπούδασε το αντικείμενο, άνοιξε πρώτη η πόρτα της ΩΡΑΣ των ΣΠΟΡ. Στη 12ετή διαδρομή του, έκανε στάσεις στην ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΗ ΩΡΑ και στην SportDay. Mέχρι τον Ιούνιο του 2017. Mετά Sportime. Από την πρώτη μέρα της επιστροφής του στα Περίπτερα! Γουστάρει ότι οι περισσότεροι λατρεύουν να... μισούν. Τη διαιτησία!