ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Άρης: Τους «τρέλανε» ο Κουέισον – Τι είπε σε Μάντζιο και Καρυπίδη!

Ο Κουέισον ζήτησε να παίξει την Κυριακή στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στη Τούμπα. Άφωνοι με τα εργομετρικά του Σουηδού!
Άρης: Τους «τρέλανε» ο Κουέισον – Τι είπε σε Μάντζιο και Καρυπίδη!

«Αγριεμένος» ήρθε στην Ελλάδα ο Κουέισον. Θέλει να παίξει στο ΠΑΟΚ – Άρης. Εξαιρετικό το εργομετρικό του Σουηδού!

Και επίσημα Ρόμπιν Κουέισον στον Άρη. Μια ακόμα επιβεβαίωση του Sportime στο «κιτρινόμαυρο» ρεπορτάζ. Ο Σουηδός επιθετικός είναι και η τελευταία προσθήκη που έκανε στο ρόστερ του ο Άρης για την θερινή μεταγραφική περίοδο. Διετές το συμβόλαιο με συνολικές αποδοχές 1,5 εκ. ευρώ χωρίς τα μπόνους.

Ο Κουέισον που αφίχθη στη Θεσσαλονίκη και πέρασε απο τις απαραίτητες εξετάσεις, πρωτού ανακοινωθεί επίσημα.

Αυτό που είδε το ιατρικό τιμ του Άρη δεν το πίστευε. Αν και προέρχεται από απραξία μηνών, ο Σκανδιναβός είχε καλύτερο εργομετρικό από αρκετούς ποδοσφαιριστές που έχουν κάνει όλη την προετοιμασία! Κάτι που αποτέλεσε και αντικείμενο συζήτησης.

Ο Κουέισον μετά τα διαδικαστικά μίλησε και με το τεχνικό τιμ του Άρη, αλλά και με τον Θόδωρο Καρυπίδη για τα τυπικά. Εκεί ήρθε το δεύτερο σοκ! «Θέλω να παίξω την Κυριακή», είπε ο Σουηδός και όταν τον ενημέρωσαν οτι η ομάδα έχει το τοπικό ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, το τερμάτισε. «Εγώ είμαι έτοιμος και στόχος μου είναι να είμαι και βασικός την Κυριακή»! Δεν πίστευαν στα αφτιά τους οι κιτρινόμαυροι.

Το να τον ξεκινήσει ο Μάντζιος πολύ δύσκολο. Με τον Μορόν να έχει σκοράρει κιόλας κόντρα στον Ολυμπιακό, οι πιθανότητες να γίνει η εκπληξάρα με τον Κουέισον, οι πιθανότητες γίνονται απειροελάχιστες.

Διόλου απίθανο πάντως ο Σουηδός φορ να είναι στον πάγκο και αν χρειαστεί να κάνει και ντεμπούτο το βράδυ της Κυριακής στη Τούμπα!

ΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!

Διαβάστε τη στήλη Agent Greek στο e-Sportime εντελώς ΔΩΡΕΑΝ ΕΔΩ!

Εγγραφή και διαβάζεις καθημερινά δωρεάν την ηλεκτρονική έκδοση της Sportime e-εφημερίδα ΕΔΩ

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Άρης: Τους «τρέλανε» ο Κουέισον – Τι είπε σε Μάντζιο και Καρυπίδη!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για περισσότερα σχετικά άρθρα επιλέξτε παρακάτω.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Agent Greek

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.