ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Super League: Έπεσαν «ψιλές» στα αποδυτήρια!

«Μύλος» στο ημίχρονο στα αποδυτήρια σε παιχνίδι της 5ης αγωνιστικής της Super League! Πιάστηκαν στα χέρια!
Super League: Έπεσαν «ψιλές» στα αποδυτήρια!

Ξέφυγε η κατάσταση στο ημίχρονο σε ματς Super League! Πιάστηκαν στα χέρια ποδοσφαιριστές! Kαι όχι μόνο!

Κουβέντα στη κουβέντα, η κατάσταση βγήκε εκτός ελέγχου σε παιχνίδι της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League. Η… σπίθα μπήκε έπειτα από ένα μαρκάρισμα λίγο πριν τελειώσει το πρώτο ημίχρονο. Οι δύο ξένοι ποδοσφαιριστές το συνέχισαν και εκεί που δεν «βλέπουν» οι κάμερες. Στην ανάπαυλα, εντός των αποδυτηρίων.

«Έλα εσύ» ο ένας, «έλα εσύ» ο άλλος. Τελικά ο ένας από τους δύο ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα και η φωτιά απλώθηκε γρήγορα, αφού ενεπλάκησαν κι άλλοι από την κάθε ομάδα και οι πληροφορίες που δεν επιδέχονται αμφισβήτησης, αναφέρουν οτι έπεσαν και κάποιες «ψιλές».

Μέχρι που κάποια στιγμή από τις φωνές και τη φασαρία στον περιβάλλοντα χώρο, βγήκε και ο διαιτητής να δει τι τρέχει, ενώ εμφανίστηκε και ο ιδιοκτήτης της γηπεδούχου ομάδας, για να ηρεμήσουν άμεσα τα πνεύματα, να πέσουν οι τόνοι και ο καθένας να πάει στα αποδυτήρια της ομάδας του.

Καμία αναφορά για το συμβάν στο φύλλο αγώνα και απόλυτα δικαιολογημένα αφού ο ρέφερι της αναμέτρησης όπως και οι υπόλοιποι της διαιτητικής ομάδας, είδαν το τέλος του επεισοδίου όταν τα χέρια όλων ήταν σε… φυσική θέση. Οπότε καμία παράβαση!

ΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Super League: Έπεσαν «ψιλές» στα αποδυτήρια!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για περισσότερα σχετικά άρθρα επιλέξτε παρακάτω.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Νίκος Μαρκάτος

Η καθημερινή του «επίσκεψη» για μια τριετία στο κτίριο της Λ. Αθηνών, όπου στεγάζεται το ΦΩΣ, του κόλλησαν το... μικρόβιο της Δημοσιογραφίας. Δεν υπήρχαν και οι μάσκες τότε! Αφού το σπούδασε το αντικείμενο, άνοιξε πρώτη η πόρτα της ΩΡΑΣ των ΣΠΟΡ. Στη 12ετή διαδρομή του, έκανε στάσεις στην ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΗ ΩΡΑ και στην SportDay. Mέχρι τον Ιούνιο του 2017. Mετά Sportime. Από την πρώτη μέρα της επιστροφής του στα Περίπτερα! Γουστάρει ότι οι περισσότεροι λατρεύουν να... μισούν. Τη διαιτησία!