ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Ολυμπιακός θέλει περισσότερα από τον Βέλντε

Ο Κρίστοφερ Βέλντε ψάχνει ακόμα τον εαυτό του και ο Ολυμπιακός περιμένει στα επόμενα παιχνίδια το καλό πρόσωπο του Νορβηγού εξτρέμ.
Ο Ολυμπιακός θέλει περισσότερα από τον Βέλντε

Ποντάρει πολλά ο Ολυμπιακός στον Κρίστοφερ Βέλντε. Ο Νορβηγός εξτρέμ δεν έχει δείξει ακόμα το πρόσωπο που έβγαλε στα φιλικά και αυτό τον αγχώνει. Το ψυχολογικό βάρος του «βαραίνει» και τα πόδια αυτή τη στιγμή. Οι «ερυθρόλευκοι» περιμένουν όμως πως σύντομα θα λυθεί…

Συχνά στην Ελλάδα ενθουσιαζόμαστε εύκολα. Αυτό είναι το συναίσθημα που φέρνει και ακόμη μεγαλύτερη απογοήτευση βέβαια στην πρώτη στραβή. Όταν ο Ολυμπιακός έφερε τον Κρίστοφερ Βέλντε, άπαντες έκαναν λόγο για έναν εξαιρετικό εξτρέμ που έδενε ακριβώς σε αυτό που έψαχναν οι «ερυθρόλευκοι».

Στα πρώτα του φιλικά μάλιστα αλλά και στην καθημερινότητα της ομάδας, έβγαζε ένα εκτόπισμα και μία σχετική σιγουριά πως όντως θα κάνει τη διαφορά στον φετινό Ολυμπιακό. Μόνο που τα πράγματα δεν κυλούν έτσι. Στο ξεκίνημα της σεζόν τουλάχιστον.

Ο Κρίστοφερ Βέλντε δεν έπιασε υψηλά στάνταρ απόδοσης ούτε στο «Βικελίδης», δίνοντας συνέχεια στις μέτριες εμφανίσεις που είχαν προηγηθεί. Φταίει κυρίως ο Νορβηγός για την κακή εικόνα γενικά του Ολυμπιακού; Προφανώς και όχι. Απλώς ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ δεν έχει βρει τον τρόπο να στήσει το επιθετικό παιχνίδι των «ερυθρόλευκων» γύρω από τον Βέλντε.

Βέβαια, κι όταν πάει προς τα εκεί το παιχνίδι δεν υπάρχει αποτέλεσμα. Κατά συνέπεια οι δικές του μέτριες εμφανίσεις συμπαρασύρουν και όλο το παιχνίδι της ομάδας. Από την άλλη μεριά, έχει κι ένα κακό συνήθειο ο Βάσκος κόουτς των «ερυθρολεύκων». Να είναι η πρώτη αλλαγή του. Αυτό τον έχει επηρεάσει επίσης. Πρόβλημα που πρέπει να λύσουν και οι δύο πλευρές καθώς ο 25χρονος μοιάζει τελευταία να έχει φορτιστεί αρκετά, να είναι βουτηγμένος στο άγχος και ασφαλώς με κάποιο τρόπο πρέπει να ξεμπλοκάρει.

Ενδεχομένως στην αναμέτρηση με τη Λιόν όπου θα έχει ελεύθερο ρόλο και θα βρει χώρους, να ανταπεξέλθει καλύτερα.

ΠΕΝΤΕ ΕΥΡΩ FREEBET!

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ο Ολυμπιακός θέλει περισσότερα από τον Βέλντε», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για περισσότερα σχετικά άρθρα επιλέξτε παρακάτω.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Γεράσιμος Μανωλίδης

Η λέξη Sport έμελλε να είναι συνδετική, όχι απλώς επαγγελματικά, αλλά σε κάθε βήμα της πορεία του. Από κολύμβηση, μπάσκετ μέχρι ποδόσφαιρο. Εκεί κάπου «έδεσε» στα γούστα του. Ανάλογη και η επαγγελματική πορεία που έχει ο Γεράσιμος Μανωλίδης. Από sport, σε sport! Από το site του Sport-Fm το 2008, γρήγορη μετάβαση την ίδια χρονιά στη SportDay που ασχολήθηκε με το διεθνές ποδόσφαιρο και το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού. Εκεί έμεινε ως το 2017, χρονιά κατά την οποία κυκλοφόρησε το Sportime ξανά στα περίπτερα για να γίνει το πρώτο ηλεκτρονικό free press αθλητικό online έντυπο στη χώρα μας. Γενικός διευθυντής στο Sportime.gr πλέον, γράφει για ότι απασχολεί. Αθλητικό και μη…