MEDIA

Ανησυχία για Μαρινέλλα – Λιποθύμησε στο Ηρώδειο

Λιποθύμησε η Μαρινέλλα στο Ηρώδειο μετά από τρία τραγούδια. Η σπουδαία Ελληνίδα ερμηνεύτρια κατέρρευσε επί σκηνής και μεταφέρεται στο νοσοκομείο.
Ανησυχία για Μαρινέλλα – Λιποθύμησε στο Ηρώδειο

Η Μαρινέλλα μετά από τρία τραγούδια στη συναυλία της στο Ηρώδειο κατέρρευσε. Οι θεατές είδαν έντρομοι τη 85χρονη σπουδαία ερμηνεύτρια να σωριάζεται στο έδαφος χάνοντας τις αισθήσεις της.

Αμέσως κινητοποιήθηκαν άπαντες. Η Μαρινέλλα μεταφέρεται στο νοσοκομείο. Ας ελπίσουμε ασφαλώς να μην είναι τίποτε σοβαρό. Τις τελευταίες μέρες είχε βρεθεί στο επίκεντρο με την απόφασή της να… κόψει τον Χρήστο Μάστορα από τη συναυλία, λόγω τεχνικών προβλημάτων.

Ήθελε να είναι όλα στην εν τέλεια, όπως πάντα. Η συναυλία, όπως ήταν φυσικά, ακυρώθηκε. Οι θεατές αποχώρησαν από το Ηρώδειο, με ανησυχία για την κατάσταση της υγείας της Μαρινέλλας.

Η Μαρινέλλα νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Υγεία με εγκεφαλική αιμορραγία. Ευχή μας να ξεπεράσει την περιπέτειά της.

Δεν θεωρούμε ορθό να συνεχίσουμε να έχουμε αναρτημένο το βίντεο από τη στιγμή της λιποθυμίας της. Άλλωστε, όλοι μας το είδαμε 2-3 φορές. Δεν θεωρούμε σωστό να αναπαράγεται!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ανησυχία για Μαρινέλλα – Λιποθύμησε στο Ηρώδειο», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για περισσότερα σχετικά άρθρα επιλέξτε παρακάτω.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Γεωργία Τσιαρλή

Εργάζομαι στο Sportime από το 2018. Στον ελεύθερό μου χρόνο δεν χάνω ριάλιτι! Είναι το πάθος μου. Θέλω να βλέπω που φτάνει και που… καταντάει η κοινωνία για να πηγαίνω κι εγώ μαζί της. Την άποψή μου θα την πω για όλα χωρίς φίλτρο. Δεν συγκρατούμαι!