ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Το πάλεψε ο ΠΑΟΚ αλλά δεν μπόρεσε να νικήσει τους σούπερ σταρ της Γαλατασαράι

Ο ΠΑΟΚ δεν τα κατάφερε κόντρα στη Γαλατασαράι γνωρίζοντας την ήττα με 3-1.
Το πάλεψε ο ΠΑΟΚ αλλά δεν μπόρεσε να νικήσει τους σούπερ σταρ της Γαλατασαράι

Ο ΠΑΟΚ γνώρισε την ήττα με 3-1 από τη Γαλατασαράι και δεν κατάφερε να ξεκινήσει με το… δεξί στο νέο League Phase του Europa League.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου έκανε την έκπληξη δίνοντας φανέλα βασικού στον Ομάρ Κόλεϊ, ενώ οι Καμαρά και Οζντόεφ αποτέλεσαν το δίδυμο στη μεσαία γραμμή. Παράλληλα, στη βασική ενδεκάδα επέστρεψε και ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς που ξεπέρασε τις ενοχλήσεις που είχε.

Το ματς ξεκίνησε έχοντας εξαιρετικό ρυθμό από το πρώτο λεπτό, με τους γηπεδούχους να παίρνουν την κατοχή και τους «ασπρόμαυρους» να προσπαθούν να χτυπήσουν στις αντεπιθέσεις.

Οι Τούρκοι προσπαθούσαν να απειλήσουν κυρίως με τον Όσιμεν, ωστόσο ο Κοτάρσκι ήταν εκεί και με τρομερές αποκρούσεις στις όποιες φάσεις δημιουργήθηκαν, κράτησε το μηδέν.

Από την άλλη, οι παίκτες του Δικεφάλου είχαν τις δικές τους καλές στιγμές κυρίως με τους Ζίβκοβιτς και Κωνσταντέλια, με τον δεύτερο μάλιστα να χάνει ανεπανάληπτη ευκαιρία σε τετ α τετ στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους.

Χαρακτηριστικό ήταν το γεγονός πως στο πρώτο μέρος η κατοχή ήταν στο 62%-38%, με 11(3) τελικές έναντι 4(3) του Δικεφάλου.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με τους γηπεδούχους να έχουν και πάλι την κατοχή και να καταφέρνουν να μπουν μπροστά στο σκορ, καθώς ο Μπάμπα στην προσπάθειά του να διώξει έστειλε στα δίχτυα τη μπάλα.






Οι «ασπρόμαυροι» προσπάθησαν να ισορροπήσουν το ματς, πήραν μέτρα στον αγωνιστικό χώρο και κατάφεραν να φτάσουν στην ισοφάριση στο 67ο λεπτό. Ο Ότο μπήκε μέσα στην περιοχή από τα δεξιά, έκανε την κάθετη μπαλιά, ο Γκιουβέντς δεν έδιωξε σωστά με τον Κωνσταντέλια να στέλνει μόνος του τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-1.

Ο ΠΑΟΚ «πλήρωσε» τα λάθη του στην άμυνα, καθώς άλλη μία λάθος αντίδραση έβαλε μπροστά στο σκορ και πάλι τους γηπεδούχους. Κι αυτό, αφού κατάφεραν να αλλάξουν τρεις κεφαλιές μέσα στην περιοχή, με τον Γιουνούς να είναι αυτός που έστειλε στα δίχτυα τη μπάλα στο 76′.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου πέρασε στον αγωνιστικό χώρο του Τισουντάλι, Ντεσπόντοφ, Σβαμπ και Μπακαγιόκο, χωρίς ωστόσο οι «ασπρόμαυροι» να μπορούν να βγάλουν αντίδραση.

Το κερασάκι στην… τούρτα έβαλε ο Ικάρντι, ο οποίος στην τελευταία φάση της αναμέτρησης με σουτ έκανε το 3-1 που ήταν και το τελικό σκορ.

Γκολ: Μπάμπα 48’ (αυτογκόλ), Ακγκούν 76’, Ικάρντι 95’/ Κωνσταντέλιας 67’

Γαλατάσαράι: Γκιουνάι, Αϊχάν (Γιέλερ 84’), Σάντσες, Μπαρνακτσί, Τζέικομπς, Τορέιρα, Σάρα, Γιλμάζ (Μπατσουαγί 88’), Μέρτενς (Ντεμιρμπάι 78’), Ακγκούν (Κουτλού 88’), Οσιμέν (Ικάρντι 78’).

ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Ότο, Κεντζιόρα, Κόλεϊ, Μπάμπα, Καμαρά (Μπακαγιόκο 81’), Οζντόεφ (Σβαμπ 76’), Ζίβκοβιτς, Κωνσταντέλιας (Ντεσπόντοφ 76’), Τάισον, Τσάλοφ (Τισουντάλι 70’).

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Το πάλεψε ο ΠΑΟΚ αλλά δεν μπόρεσε να νικήσει τους σούπερ σταρ της Γαλατασαράι», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για περισσότερα σχετικά άρθρα επιλέξτε παρακάτω.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μάριος Σταμπουλής

Ο Μάριος Σταμπουλής γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 23/5/1996. Από μικρός είχε πάθος με τον αθλητισμό, όμως τελικά τον «κέρδισε» η αθλητική δημοσιογραφία. Είναι τελειόφοιτος σχολής δημοσιογραφίας και πριν το Sportime στο οποίο βρίσκεται από τον Φεβρουάριο του 2020 εργάστηκε στο sdna.