ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μεντιλίμπαρ: Σε αυτόν τον παίκτη έστειλε μήνυμα

Δεν έμεινε μόνο στις παρατηρήσεις στον Ντάνι Γκαρσία ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ. Έστειλε γενικότερο μήνυμα, για να το λάβουν κι άλλοι στον Ολυμπιακό.
Μεντιλίμπαρ: Σε αυτόν τον παίκτη έστειλε μήνυμα

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ έχει ευθύνη αυτή τη στιγμή για την εικόνα του Ολυμπιακού. Δεν το συζητάμε καν. Είναι όμως ένας πρακτικός άνθρωπος και δίκαιος προπονητής.

Μπορεί ο Ντάνι Γκαρσία να είναι δικός του παίκτης, μια μεταγραφή που ζήτησε ο ίδιος, αλλά δεν του χαρίζεται. Εκτός του ότι ήταν η πρώτη του αλλαγή στο Βικελίδης κόντρα στον Άρη, ήταν ο παίκτης που άκουσε τις περισσότερες παρατηρήσεις στην προπόνηση της επόμενης μέρας. Ήθελε να περάσει ένα μήνυμα προς όλη την ομάδα.

Από τη στιγμή που δεν χαρίζεται σε έναν παίκτη που ο ίδιος… σκύλιασε για να αποκτήσει η ομάδα του Πειραιά, αντιλαμβάνονται όλοι τι πρόκειται να γίνει στη συνέχεια. Πάντως, ο Μεντιλίμπαρ δεν έμεινε εκεί. Μόνος τις παρατηρήσεις δηλαδή. Πήγε το ζήτημα ένα βήμα παραπάνω.

Δεν είναι τυχαίο πως στην αποστολή μπήκαν δύο ακόμα παίκτες στο «6» και το «8». Μουζακίτης και Μπακούλας. Τι κι αν ο Ολυμπιακός έχει Στάμενιτς και Ντάνι Γκαρσία εκεί; Με τον Ντόι να είναι βέβαιο πως θα πάει στα στόπερ, ήθελε έξτρα λύσεις και σε καμία περίπτωση ο Ντάνι Γκαρσία να μην θεωρεί εαυτόν σίγουρο.

Ο 63χρονος προπονητής έχει αγριέψει το τελευταίο διάστημα. Όχι πως ήταν ποτέ χαλαρός στις προπονήσεις, αλλά η πίεση έχει αρχίσει να φαίνεται και να τη βγάζει και προς τα έξω. Η αρχή έγινε με τον Ντάνι Γκαρσία και μέσω αυτού το μήνυμα πέρασε σε όλη την ομάδα.

ΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!

Διαβάζεις τη στήλη Agent Greek στο e-Sportime εντελώς ΔΩΡΕΑΝ ΕΔΩ!

Εγγραφή και διαβάζεις καθημερινά δωρεάν την ηλεκτρονική έκδοση της Sportime e-εφημερίδα ΕΔΩ

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Μεντιλίμπαρ: Σε αυτόν τον παίκτη έστειλε μήνυμα», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για περισσότερα σχετικά άρθρα επιλέξτε παρακάτω.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Agent Greek

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.