MEDIA

Survivor 26-9: Τέλος η Γεσθημανή – Η Χριστιάνα κάνει άνω κάτω το παιχνίδι (vids)

Όλα όσα έγιναν στο χθεσινό (25-9) επεισόδιο του Survivor
Survivor 26-9: Τέλος η Γεσθημανή – Η Χριστιάνα κάνει άνω κάτω το παιχνίδι (vids)

Survivor 26-9: Πιο ανατρεπτικό από κάθε άλλη σεζόν είναι το φετινό Survivor με το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ να σαρώνει δικαίως και φέτος την τηλεθέαση της prime time.

Από την πρώτη κιόλας ημέρα το παιχνίδι απέδειξε πως τη φετινή σεζόν παίζεται αλλιώς και οι αλλαγές δεν περιορίζονται μόνο στις ονομασίες των ομάδων.

Survivor 26-9: Τέλος η Γεσθημανή – Η Χριστιάνα κάνει άνω κάτω το παιχνίδι (vids)

Το επεισόδιο της Τετάρτης 25 Σεπτεμβρίου ήταν χαρακτηριστικό της πορείας που αναμένεται να διαγράψει το νέο Survivor καθώς τα είχε όλα. Ένταση ανάμεσα στους παίκτες, ένα σκληρό αγώνισμα, χαμόγελα από τη μια πλευρά και απογοήτευση στον αντίποδα.

Οι δυσκολίες φαίνεται πως αρχίζουν να λυγίζουν τους παίκτες στον Άγιο Δομίνικο, με τις σκέψεις για αποχώρηση να είναι πολλές.

Η πρώτη η οποία είπε αντίο στο ριάλιτι επιβίωσης ήταν η Γεσθημανή με την καταδρομέα να αποχωρεί εξαιτίας οικογενειακών – προσωπικών λόγων.

Την ίδια ώρα, Εκατερίνα και Βίκυ έρχονται σε μεγάλη κόντρα με την πρώτη να κατηγορεί τη δεύτερη πως δεν συνεισφέρει σε τίποτα στην ομάδα.

Δύσκολα τα πράγματα όμως και στο νησί της εξορίας που όπως ανέφερε ο Μιχάλης Κονδύλας δεν έχουν να φάνε τίποτα!

Παράλληλα, η αποχώρηση της Γεσθημανής προκάλεσε σοκ στους Τίγρεις..

Κάπως έτσι ήρθε άλλη μια ανατροπή καθώς πήγε η Χριστιάνα στους Κίτρινους.

Την ίδια ώρα όμως η Χριστιάνα δεν δέχεται να πάει στο νησί της εξορίας και αποχωρεί από το Survivor φέρνοντας τα πάνω κάτω!

Τέλος και όσον αφορά το αγώνισμα, τα πάντα κρίθηκαν στην κόψη του ξυραφιού με τις δύο ομάδες να οδηγούνται σε αγώνα best of..

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Survivor 26-9: Τέλος η Γεσθημανή – Η Χριστιάνα κάνει άνω κάτω το παιχνίδι (vids)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για περισσότερα σχετικά άρθρα επιλέξτε παρακάτω.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Δανάη Τριανταφυλλίδου

Εργάζομαι στο Sportime από το 2018. Γράφω για Media, Celebrities, Gossip κι όχι μόνο. Δεν έχω καλή σχέση με τα social, αλλά τα χρησιμοποιώ συχνά. Μου αρέσει να γράφω τα άρθρα μου σφαιρικά και να αναδεικνύω όλες τις πτυχές της είδησης. Μου αρέσουν τα reality games όπως το Survivor, MasterChef κι άλλα