ΠΑΟΚ

Γαλατασαράι – ΠΑΟΚ: Αυτοί οι παίκτες κέρδισαν τον Λουτσέσκου στο Αλί Σαμί Γεν

Αυτοί οι παίκτες κέρδισαν τον Λουτσέσκου στο Γαλατασαράι - ΠΑΟΚ (3-1)
Γαλατασαράι – ΠΑΟΚ: Αυτοί οι παίκτες κέρδισαν τον Λουτσέσκου στο Αλί Σαμί Γεν

Γαλατασαράι – ΠΑΟΚ: Ο ΠΑΟΚ στάθηκε αξιοπρεπώς στο Αλί Σαμί Γεν απέναντι στην πολύ ισχυρή Γαλατασαράι και παρά το τελικό 3-1, ο Ραζβάν Λουτσέσκου ένιωσε ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του.

Η αναμέτρηση στην Κωνσταντινούπολη αποτέλεσε ένα δυνατό τεστ για τον δικέφαλο του βορρά ενόψει της άκρως απαιτητικής συνέχειας και ήταν μια πρώτης τάξεως ευκαιρία προκειμένου ο Ρουμάνος τεχνικός να φανερώσει σε μεγάλο βαθμό το ποιους θεωρεί στο μυαλό του ως βασικούς.

Αυτοί άλλωστε παρατάχθηκαν στην έδρα της Τσιμπόμ και είναι αλήθεια πως σε μεγάλο βαθμό τον έβγαλαν ασπροπρόσωπο παρά το αρνητικό τελικό αποτέλεσμα.

Γαλατασαράι – ΠΑΟΚ: Αυτοί οι παίκτες κέρδισαν τον Λουτσέσκου στο Αλί Σαμί Γεν

Μάλιστα, μια τετράδα παικτών ήταν αυτή που κέρδισε τον Λουτσέσκου στο Αλί Σαμί Γεν, εξυπηρετώντας πλήρως το αγωνιστικό πλάνο που είχε εξ αρχής στο μυαλό του ο τεχνικός των πρωταθλητών Ελλάδας.

Πιο συγκεκριμένα, οι Ντομινίκ Κοτάρσκι, Ομάρ Κόλεϊ, Μαγκομέντ Οζντόεφ και Μαντί Καμαρά ήταν οι παίκτες που ξεχώρισαν για τους ασπρόμαυρους απέναντι στην τούρκικη ομάδα.

Ας πάρουμε όμως κάθε περίπτωση ξεχωριστά με πρώτο τον Κροάτη γκολκίπερ ο οποίος κατάφερε για ακόμη μια φορά να καταγράψει εμφάνιση τοπ επιπέδου, με μοναδικές αποκρούσεις απέναντι στην άκρως ποιοτική επίθεση της Γαλατά. Ο Κοτάρσκι κατόρθωσε σήμερα να αποτελεί θέμα συζήτησης στα μέσα της γειτονικής χώρας.

Από εκεί και πέρα, η επιλογή του Ρουμάνου να ρίξει στη μάχη τον Ομάρ Κόλεϊ μόνο τυχαία δεν ήταν. Ένας παίκτης που μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στην Τουρκία με τη φανέλα της Μπεσίκτας και είχε τεθεί αντιμέτωπος ουκ ολίγες φορές με την Γαλατά σε αυτό το γήπεδο.

Ο Αφρικανός σέντερ μπακ ένιωσε άνετα με το καλημέρα και δικαίωσε τον προπονητή του καθώς ήταν πανταχού παρών.

Τέλος, το κεντρικό δίδυμο των χαφ Οζντόεφ – Καμαρά ήταν σχεδόν αλάνθαστο στον αγωνιστικό χώρο του Rams Park Stadyumu. Από τη μια ο Ρώσος δείχνει να διανύει ίσως την καλύτερη του περίοδο από τη στιγμή που φόρεσε τα ασπρόμαυρα, αφήνοντας πίσω τις δυσκολίες της περασμένης σεζόν ενώ από την άλλη, ο χαφ από την Γουινέα κατάπιε αρκετά χιλιόμετρα ενώ δεν θα ήταν υπερβολή να πει κανείς πως ήταν πάντα πρώτος στην μπάλα σε σχέση με τους αντιπάλους του.

Χρήσιμα συμπεράσματα ενόψει της συνέχειας για μια τετράδα παικτών που κουβάλησε ουσιαστικά τον ΠΑΟΚ στην Πόλη..

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Γαλατασαράι – ΠΑΟΚ: Αυτοί οι παίκτες κέρδισαν τον Λουτσέσκου στο Αλί Σαμί Γεν», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για περισσότερα σχετικά άρθρα επιλέξτε παρακάτω.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Χρήστος Μαγγίνας

Ο Χρήστος Μαγγίνας γεννήθηκε στις 16/08/1996 στην Αλεξανδρούπολη και είναι απόφοιτος ΑΕΙ. Από μικρή ηλικία είχε το πάθος της ενασχόλησης με την αθλητική δημοσιογραφία. Από τον Ιανουάριο του 2021 ανήκει στην ομάδα του Sportime.gr.