ΠΑΟΚ

Προχωράει για γκολκίπερ ο ΠΑΟΚ – Κοντά στην απόκτηση του Γίρι Παβλένκα

Κοντά στην απόκτηση του 32χρονου γκολκίπερ Γίρι Παβλένκα ο ΠΑΟΚ
Προχωράει για γκολκίπερ ο ΠΑΟΚ – Κοντά στην απόκτηση του Γίρι Παβλένκα

Σε μια κίνηση της τελευταίας στιγμής ετοιμάζεται να προχωρήσει ο ΠΑΟΚ που κινείται για την απόκτηση τερματοφύλακα, με τον 32χρονο Γίρι Παβλένκα να προβάρει τα ασπρόμαυρα.

Λίγες ημέρες πριν να ολοκληρωθεί η μεταγραφική περίοδος για τους ελεύθερους ποδοσφαιριστές και ο ΠΑΟΚ βρίσκεται ξανά στην «αγορά» προκειμένου να καλύψει την ανάγκη του για βάθος στη θέση του γκολκίπερ, πίσω από τον Ντομινίκ Κοτάρσκι.

Προχωράει για γκολκίπερ ο ΠΑΟΚ – Κοντά στην απόκτηση του Γίρι Παβλένκα

Με δεδομένο το σοβαρό πρόβλημα τραυματισμού το οποίο αντιμετωπίζει ο Αντώνης Τσιφτσής που πάει για χειρουργείο στους κοιλιακούς και θα μείνει αρκετό καιρό εκτός, οι ιθύνοντες του μεταγραφικού σχεδιασμού του δικεφάλου έκριναν ως άμεσα αναγκαία μια μεταγραφή κάτω από τα γκολπόστ.

Κάπου εκεί και ξεσκονίζοντας τη λίστα των free agents, μπήκε στην κουβέντα το όνομα του έμπειρου Τσέχου, Γίρι Παβλένκα ο οποίος μετά από συνεχόμενες σεζόν στη Γερμανία για λογαριασμό της Βέρντερ Βρέμης (221 παιχνίδια με 44 cleansheet), έμεινε ελεύθερος από την 1η Ιουλίου και έκτοτε αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Κι αυτός φαίνεται πως θα είναι στη Θεσσαλονίκη, με τους πρωταθλητές Ελλάδας να βρίσκονται πολύ κοντά στην απόκτηση του καθώς η συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές δείχνει να είναι προ των πυλών!

Δείτε μερικά από τα highlights της καριέρας του Γίρι Παβλένκα:

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Προχωράει για γκολκίπερ ο ΠΑΟΚ – Κοντά στην απόκτηση του Γίρι Παβλένκα», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για περισσότερα σχετικά άρθρα επιλέξτε παρακάτω.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Χρήστος Μαγγίνας

Ο Χρήστος Μαγγίνας γεννήθηκε στις 16/08/1996 στην Αλεξανδρούπολη και είναι απόφοιτος ΑΕΙ. Από μικρή ηλικία είχε το πάθος της ενασχόλησης με την αθλητική δημοσιογραφία. Από τον Ιανουάριο του 2021 ανήκει στην ομάδα του Sportime.gr.