ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κώστας Τσιμίκας: Έγινε viral για καλό σκοπό – Έβαλε το κεφάλι του για να σώσει γκολ από σουτ!

Ο Κώστας Τσιμίκας έγινε το πρόσωπο του αγώνα της Λίβερπουλ με τη Γουέστ Χαμ όταν πήγε να σώσει γκολ από σουτ με το κεφάλι! Φοβερό!
Κώστας Τσιμίκας: Έγινε viral για καλό σκοπό – Έβαλε το κεφάλι του για να σώσει γκολ από σουτ!

Ο Κώστας Τσιμίκας έπαιξε για δεύτερη φορά φέτος βασικός στον αγώνα της Λίβερπουλ με τη Γουέστ Χαμ για το Λιγκ Καπ, ουσιαστικά έγινε αυτό που περίμενε. Δηλαδή να είναι και πάλι στους 11 του Άρνε Σλοτ, όπως είχε γίνει και στον αγώνα με τη Μίλαν στο Μιλάνο για το Champions League.

Δύο στα δύο για τη Λίβερπουλ και μάλιστα πάλι με ανατροπή. Όπως δηλαδή και στο Μιλάνο, που βρέθηκε να χάνει 1-0 αλλά κέρδισε με 1-3. Έτσι και με τη Γουέστ Χαμ, η Λίβερπουλ βρέθηκε να χάνει 0-1. Γύρισε όμως το ματς και νίκησε με το εντυπωσιακό 5-1. Ο Τσιμίκας ήταν πολύ καλός.

Έγινε όμως και viral για καλό σκοπό και λόγο.

 

 

Με το σκορ στο 2-1 και σε επίθεση της Γουέστ Χαμ, οι αντίπαλοι βρέθηκαν μπροστά στο γκολ. Την στιγμή που πήγε να σουτάρει ο επιθετικός, ο Κώστας Τσιμίκας βούτηξε και με το κεφάλι πήγε να σώσει το γκολ. Και τα κατάφερε. Γκολ δεν μπήκε. Το 2-1 έμεινε και μετά η Λίβερπουλ στο τελευταίο 20λεπτο έκανε πάρτι και προκρίθηκε στη φάση των 16. Εκεί θα αντιμετωπίσει την Μπράιτον.

 

ΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!

 

 

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κώστας Τσιμίκας: Έγινε viral για καλό σκοπό – Έβαλε το κεφάλι του για να σώσει γκολ από σουτ!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για περισσότερα σχετικά άρθρα επιλέξτε παρακάτω.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Γιάννης Χωριανόπουλος

Για χάρη της δημοσιογραφίας δεν τελείωσε ποτέ το Ιστορικό Τμήμα του Πανεπιστημίου της Κέρκυρας. Πρώτο δημοσιογραφικό «σπίτι» η εφημερίδα Derby από τον Ιούνιο του 2001 έως και το καλοκαίρι του 2009. Ασχολήθηκε (Ολυμπιακοί Αγώνες της Αθήνας γαρ) με τα λεγόμενα (αλλά ποτέ) μικρά σπορ και στη συνέχεια με το ρεπορτάζ του υγρού στίβου αλλά και του Παναθηναϊκού. Επόμενος σταθμός ο Sport FM και η SportDay το 2009, με υγρό στίβο και Πανιώνιο ενώ από τον Ιανουάριο του 2013 η είσοδος στο δύσκολο αλλά συνάμα συναρπαστικό ρεπορτάζ της ΑΕΚ. Από τον Οκτώβριο του 2015 Αρχισυντάκτης, έμεινε ως το 2017, χρονιά κατά την οποία κυκλοφόρησε το Sportime ξανά στα περίπτερα. Διευθυντής Σύνταξης πλέον στο sportime.gr και την e-Sportime, τον συναρπάζουν οι μεταγραφές. Έχει διατελέσει, μεταξύ άλλων και συνεργάτης σε αρκετά περιοδικά (Sportive, Περιοδικό της ΕΟΕ κ.ά).