ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καταγγελία ΣΟΚ από τη Μαρία Καρυστιανού: «Παρακολουθούν το τηλέφωνό μου – Δεν μπορείτε να φανταστείτε τι γίνεται»

Αλωνίζει το παρακράτος των ωτακουστών - Είναι η δεύτερη καταγγελία παγίδευσης τηλεφώνου, μετά από αντίστοιχη του πραγματογνώμονα Βασίλη Κοκοτσάκη!
Καταγγελία ΣΟΚ από τη Μαρία Καρυστιανού: «Παρακολουθούν το τηλέφωνό μου – Δεν μπορείτε να φανταστείτε τι γίνεται»

Κυριολεκτικά απίστευτα πράγματα συμβαίνουν σε αυτή τη χώρα και δυστυχώς δεν συγκινείται καμία αρμόδια αρχή. Παρά τις αποκαλύψεις του σκανδάλου των υποκλοπών, οι πολίτες εξακολουθούν να βρίσκονται όμηροι σε μια Ελλάδα που κυριαρχεί το παρακράτος των «ωτακουστών» και τα σκοτεινά δίκτυα του Predator. Τα οποία «τυχαίως» στοχοποιούν συνεχώς άτομα που – έμμεσα ή άμεσα – απειλούν τα συμφέροντα της κυβέρνησης Μητσοτάκη. Η μάλλον πιο συγκεκριμένα, τα συμφέροντα του ίδιου του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Γεωργία Αδειλίνη, μπορεί να «μπάζωσε» την έρευνα για το Predator, βγάζοντας λάδι τη μητσοτακική ΕΥΠ για το σκάνδαλο των υποκλοπών, αλλά οι παρακολουθήσεις φαίνεται ότι συνεχίζονται κανονικότατα, και μάλιστα βάζουν στο στόχαστρο ακόμα και τους συγγενείς των νεκρών από το έγκλημα των Τεμπών!

Η Πρόεδρος του συλλόγου Συγγενών Θυμάτων Τεμπών, Μαρία Καρυστιανού προχώρησε σε μια καταγγελία – σοκ σε συνέντευξή της στον ραδιοφωνικό σταθμό Ionion Fm. Περιγράφοντας τα ατελείωτα εμπόδια που αντιμετωπίζουν οι συγγενείς στον αγώνα τους να τιμωρηθούν οι ένοχοι, η κ. Καρυστιανού κατήγγειλε ότι έχει βεβαιωθεί ότι το κινητό της παρακολουθείται!

Ακόμα μεγαλύτερο σοκ προκαλεί το ότι η Μαρία Καρυστιανού είναι η δεύτερη που καταγγέλλει ότι πέφτει θύμα παρακολούθησης, αφού είχε προηγηθεί ανάλογη καταγγελία του πραγματογνώμονα Βασίλη Κοκοτσάκη (ο οποίος πρωτοστατεί στις συγκλονιστικές ανακαλύψεις για τις συνθήκες της σύγκρουσης και την επιχείρηση συγκάλυψης στα Τέμπη), ο οποίος υπέβαλε αναφορά στην ΑΔΑΕ για απόπειρα παγίδευσης του κινητού του τηλεφώνου!

«Και το δικό μου κινητό παρακολουθείται», αποκάλυψε η Μαρία Καρυστιανού και συνέχισε: «δεν μπορώ να στείλω ένα email. Χάνονται τα email μου. Μου έρχονται email χωρίς περιεχόμενο. Δεν μπορείτε να φανταστείτε τι γίνεται. Όταν ρώτησα δικηγόρο αν μπορώ να κάνω κάτι για αυτό μου απάντησε ότι έχει ψηφιστεί ένας νόμος βάση του οποίου μπορούν να μου απαντήσουν αν παρακολουθείται το τηλέφωνό μου αλλά όχι από ποιόν και γιατί. Όχι δεν είμαστε σοβαροί!»

Άραγε ποιοι έχουν συμφέρον να παρακολουθούν τον Βασίλη Κοκοτσάκη, τη Μαρία Καρυστιανού και ίσως και άλλους εμπλεκόμενους που πρωτοστατούν στον αγώνα για δικαίωση των θυμάτων; Προσεγγίζοντας το ερώτημα με κοινή λογική, βλέπουμε ότι τα μόνα συμφέροντα που θίγονται από τις έρευνες των συγγενών, είναι της κυβέρνησης, της Hellenic Train και του ΟΣΕ.

Και ενδέχεται να υπάρχει και άλλος ένας σκιώδης παράγοντας που συνδέεται με τη μεταφορά του παράνομου φορτίου που μετέφερε η εμπορική αμαξοστοιχία το οποίο με την ανάφλεξη του σκότωσε περίπου 30 επιβάτες.

Και αν ακόμα υποθέσουμε ότι η ΕΥΠ δεν έχει καμία σχέση με τις παρακολουθήσεις Καρυστιανού – Κοκοτσάκη, τότε γιατί κυβέρνηση και δικαιοσύνη δεν συγκινούνται από αυτές τις καταγγελίες; Γιατί αφήνουν ακόμα εκείνα τα αόριστα… «ρυπαρά δίκτυα» να αλωνίζουν;

Να θυμίσουμε ότι ο σχετικός νόμος για την άρση του απορρήτου των επικοινωνιών άλλαξε τον Μάρτιο του 2021 με απόφαση Μητσοτάκη, δίνοντας το απόλυτο δικαίωμα στην ΕΥΠ να παρακολουθεί οποιονδήποτε πολίτη θέλει, με μια απλή επίκληση στην εθνική ασφάλεια, χωρίς ο παρακολουθούμενος να έχει δικαίωμα να μάθει για ποιο λόγο παρακολουθείται!

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Καταγγελία ΣΟΚ από τη Μαρία Καρυστιανού: «Παρακολουθούν το τηλέφωνό μου – Δεν μπορείτε να φανταστείτε τι γίνεται»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για περισσότερα σχετικά άρθρα επιλέξτε παρακάτω.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Ορφανίδης

Ο Αλέξανδρος Ορφανίδης αρθρογραφεί στο Sportime.GR από τα τέλη του 2021, επισημαίνοντας με τα άρθρα του, τα δεινά της ελληνικής κοινωνίας.