ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΠΑΟΚ: Ο παίκτης που τρέλανε κόσμο – Σκάνε προτάσεις

Έβγαλε μάτια για μία ακόμη φορά με τον ΠΑΟΚ.
ΠΑΟΚ: Ο παίκτης που τρέλανε κόσμο – Σκάνε προτάσεις

Ο ΠΑΟΚ έκανε μία καλή εμφάνιση στην Κωνσταντινούπολη με τη Γαλατασαράι και υπάρχουν παίκτες που κέρδισαν τον Ραζβάν Λουτσέσκου.

Κάποιοι εκτός από τον Ρουμάνο κέρδισαν και διάφορους scouts που ήταν στο γήπεδο και όχι μόνο. Πρώτος όλων ίσως ο Ντόμινικ Κοτάρσκι.

Προφανώς και δεν είναι νέος ο Κροάτης. Αυτοί που πρέπει, τον έχουν τσεκάρει τα τελευταία χρόνια. Μόνο που τα δεδομένα αλλάζουν. Μαζί με αυτά και οι ανάγκες του κάθε κλαμπ. Ειδικά στη θέση του τερματοφύλακα. Δεν είναι εύκολο να έχεις μόνιμα ανάγκη για μεταγραφή κάτω από τα δοκάρια σου.

Το καλοκαίρι πολλοί ήταν αυτοί που πόνταραν πως ο Κοτάρσκι θα αποχωρήσει με τις προτάσεις που θα φτάσουν στα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Ωστόσο, οι «ασπρόμαυροι» έβαλαν ψηλά τον πήχη και ουδείς ανταποκρίθηκε δίνοντας επταψήφια ποσά.

Γι’ αυτό και κάθε συζήτηση πήγε στον βρόντο. Ενδιαφέρον προφανώς και υπήρξε, το όνομά του έπαιξε πολύ στην Ιταλία λόγω και του γραφείου που τον εκπροσωπεί, αλλά έως εκεί.

Ωστόσο, με εμφανίσεις όπως αυτή κόντρα στη Γαλατασαράι ο Κοτάρσκι έδειξε ξανά στους πάντες πως είναι τερματοφύλακας υψηλού επιπέδου. Και όποιος ψάχνει κάποιος τέτοιο, πρέπει να έχει και το αντίστοιχο πορτοφόλι. Στον ΠΑΟΚ έχουν το κεφάλι τους ήσυχο μαζί του, αλλά γνωρίζουν πως δεν θα αργήσουν να σκάσουν και νέες προτάσεις. Ιανουάριο, πάντως, τόσο το αφεντικό όσο και ο κόουτς δεν θέλουν ούτε να το σκέφτονται.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «ΠΑΟΚ: Ο παίκτης που τρέλανε κόσμο – Σκάνε προτάσεις», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για περισσότερα σχετικά άρθρα επιλέξτε παρακάτω.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Agent Greek

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.