ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μίραλεμ Πιάνιτς: Έτοιμος να πάρει μεταγραφή στην Ελλάδα

Ο Μιραλέμ Πιάνιτς το έψαξε για τη Super League 1 πριν πάρει μεταγραφή στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας.
Μίραλεμ Πιάνιτς: Έτοιμος να πάρει μεταγραφή στην Ελλάδα

Οι συστάσεις είναι περιττές. Ο Μίραλεμ Πιάνιτς έκανε μία λαμπρή καριέρα και στα 34 του θα μπορούσε να παίξει στη Super League 1.

Από τη στιγμή που αποχώρησε από τη Σάρτζα των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων η επιθυμία του ήταν να γυρίσει στην Ευρώπη. Γι’ αυτό και ήταν διατεθειμένος να ρίξει σημαντικά το κασέ του. Τα λεφτά που έβγαζε πριν, ήταν αδύνατο να τα πάρει και πάλι.

Το έψαξε για τα μεγάλα πρωταθλήματα, δεν βρήκε από πουθενά ιδιαίτερο ενδιαφέρον και έτσι προς το φινάλε του καλοκαιριού άρχισε να ρίχνει ματιές και προς τα εδώ. Το όνομά του έφτασε στα γραφεία όλων των μεγάλων της Super League 1. Ο ίδιος ήταν έτοιμος να πάρει μεταγραφή στην Ελλάδα, εάν του έδινε κάποιος τη δυνατότητα.

Αρχές Σεπτεμβρίου και μην έχοντας πολλές επιλογές, το κασέ του είχε φτάσει στο ένα «χαρτί». Ωστόσο, κανείς δεν τσίμπησε. Όλοι είχαν κλείσει τα ρόστερ τους ούτως ή άλλως στη μεσαία γραμμή. Δεν υπήρχε χώρος για εκείνον.

Επομένως, ο Μίραλεμ Πιάνιτς αντί να μπει στο αεροπλάνο για την Ελλάδα, πήγε στη Ρωσία. Οι πρώτες φωτογραφίες λένε από μόνες τους το πόσο… ενθουσιασμένος είναι γι’ αυτή την επιλογή του. Δεν το ήθελε, αλλά δεν μπορούσε να κάνει και αλλιώς. Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας τον ανακοίνωσε πάνω στο άσπρο άλογο και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι θα παίρνει 1 εκ. συν μπόνους εκεί.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Μίραλεμ Πιάνιτς: Έτοιμος να πάρει μεταγραφή στην Ελλάδα», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για περισσότερα σχετικά άρθρα επιλέξτε παρακάτω.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Agent Greek

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.