ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Μεγάλη έκπληξη στην άμυνα του Ολυμπιακού – Πρώτη φορά το κάνει ο Μεντιλίμπαρ όμως το έχει δουλέψει

Ο Μεντιλίμπαρ έκανε... πράξη αυτό που δοκίμασε στην τελευταία προπόνηση.
Ολυμπιακός: Μεγάλη έκπληξη στην άμυνα του Ολυμπιακού – Πρώτη φορά το κάνει ο Μεντιλίμπαρ όμως το έχει δουλέψει

Μεγάλη έκπληξη ετοίμαζε ο Χοσέ Λουΐς Μεντιλίμπαρ για τον αγώνα των ερυθρόλευκων στη Γαλλία, απέναντι στη Λιόν για το Europa League.

Ο Μεντιλίμπαρ έκανε… πράξη αυτό που δοκίμασε στην τελευταία προπόνηση, βάζοντας τρεις στην άμυνα, με δυο φορ και επιστροφή του Παναγιώτη Ρέτσου στην ενεργό δράση, μετά τον τραυματισμό του πριν από 1 1/2 μήνα.

Ολυμπιακός: Μεγάλη έκπληξη στην άμυνα του Ολυμπιακό - Πρώτη φορά το κάνει ο Μεντιλίμπαρ όμως το έχει δουλέψει

Ο Ολυμπιακός θα αγωνιστεί με τους Τζολάκη, Ρέτσο, Κάρμο, Πιρόλα, Ροντινέι, Τσικίνιο, Γκαρσία, Έσε, Ορτέγκα, Γιάρεμτσουκ και Ελ Κααμπί.

Μίνι έκπληξη και η συμμετοχή του Γκαρσία στην αρχική ενδεκάδα, καθώς δεν ήταν καθόλου καλός στην ήττα από τον Άρη στη Θεσσαλονίκη.

Ροντινέι και Ορτέγκα θα παίζουν όλη την πλευρά.

Ο Πιερ Σαζ θα παρατάξει τη Λιόν με 4-2-3-1, αφήνοντας στην άκρη το σχήμα με τρεις αμυντικούς που είχε επιλέξει στα προηγούμενα παιχνίδια της ομάδας του.

Οι έντεκα της Λιόν είναι οι: Πέρι, Νάιλς, Ομάρι, Τσαλέτα-Τσαρ, Ταλιαφίκο, Μάτιτς, Τολισό, Νουαμά, Τσερκί, Φοφανά, Λακαζέτ.

Διαβάστε επισης:

Λιόν – Ολυμπιακός: Οι Γάλλοι κατέβασαν ενδεκάδα για να βάλουν πολλά γκολ στον Ολυμπιακό

Λιόν – Ολυμπιακός: Τι πρέπει να γνωρίζει ο Μεντιλίμπαρ για τον Βέλγο διαιτητή

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ολυμπιακός: Μεγάλη έκπληξη στην άμυνα του Ολυμπιακού – Πρώτη φορά το κάνει ο Μεντιλίμπαρ όμως το έχει δουλέψει», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για περισσότερα σχετικά άρθρα επιλέξτε παρακάτω.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.