ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Super League νέα (26/9): Ο ανύπαρκτος σχεδιασμός του Αστέρα Τρίπολης και το πρώτο που έκανε ο νέος προπονητής του Βόλου – Ζόρια για Σατσιά

Μπάχαλο με τους φορ στον Αστέρα Τρίπολης. Έκλεισε το θέμα του προπονητή ο Βόλος, πιθανό να ανοίξει προσεχώς στη Λαμία. Όλα τα νέα της ημέρας (26/9) στη Super League.
Super League νέα (26/9): Ο ανύπαρκτος σχεδιασμός του Αστέρα Τρίπολης και το πρώτο που έκανε ο νέος προπονητής του Βόλου – Ζόρια για Σατσιά

Super League νέα (26/9): Ο Βόλος έκλεισε προπονητή με συνοπτικές διαδικασίες. Πιθανό να ανοίξει η ίδια συζήτηση στη Λαμία. Το έχει πάει σε άλλο επίπεδο ο Αστέρος Τρίπολης.

Αστέρας Τρίπολης: Μπιλέ μέσω Μακελελέ

Ερασιτεχνικού επιπέδου θυμίζουν οι χειρισμοί στο θέμα του φορ. Από τη στιγμή που ο Αστέρας Τρίπολης έχασε τον Μιριτέλο, οι γκάφες δίνουν και παίρνουν. Αρχικά του στράβωσαν πολλές περιπτώσεις μέχρι να πάει στον Άνταμ. Ο Ούγγρος δεν έχει δικαιώσει ούτε στο ελάχιστο τις προσδοκίες που υπήρχαν και το συμβόλαιο που πήρε. Παρ’ όλα αυτά οι Αρκάδες άφησαν τον Μάντζη να φύγει, έναν παίκτη που αποδεδειγμένα είχε τη δυνατότητα να δώσει κάποιες λύσεις. Βρέθηκαν με έναν φορ και αυτόν να μην τραβάει. Ήδη υπάρχει προβληματισμός για τον Άνταμ. Γι’ αυτό και οι «κιτρινιομπλέ» βγήκαν στην αγορά για να πάρουν επιθετικό.

Έφεραν στην Ελλάδα τον Νιέζγκοντα για να κάνουν το χατίρι στον Κλοντ Μακελελέ και βρήκαν τον τρόπο να τορπιλίσουν το deal, αφού στα υψηλά κλιμάκια οι ενστάσεις ήταν πολλές για τον Πολωνό. Για να μην αφήσουν, όμως, ξεκρέμαστους τους ατζέντηδες του Μακελελέ, παίρνουν άλλον παίκτη από το ίδιο γραφείο. Ο λόγος για τον Νταρνέλ Έρικ Μπιλέ. Ο 18χρονος, που ήταν τους προηγούμενους μήνες στη Λουσιτάνια Κ19 της Πορτογαλίας, θα αποτελεί την αλλαγή του Άνταμ έως τον Ιανουάριο και βλέπουμε. Αν και στην πορεία είναι πιθανό άλλος να «βαφτιστεί» φορ. Τον Μπιλέ, παρεμπιπτόντως, και την οικογένειά του τους γνωρίζει καλά ο Μακελελέ και αυτός ήταν ένας… σοβαρός λόγος για να υπάρξει προφορική συμφωνία ανάμεσα στις εμπλεκόμενες πλευρές.

Βόλος: Πουρσαϊτίδης και επίσημα

Μία που έδιωξε τον Χοακίν Γκόμεθ, μία που πήρε τον επόμενο ο Βόλος. Ο Σάββας Πουρσαϊτίδης από πέρυσι το έψαχνε πολύ για να δουλέψει στη Super League 1 και οι Θεσσαλοί του δίνουν την ευκαιρία. Τους αρέσει ούτως ή άλλως να πηγαίνουν σε προπονητές που δεν έχουν κοουτσάρει στην κατηγορία και υπάρχει λόγος. Ο 48χρονος είναι από την Τετάρτη (25/9) στην Ελλάδα και το πρώτο που έκανε ήταν να δει από κοντά την αναμέτρηση με τον Απόλλωνα Κρύας Βρύσης. Ακολουθούν πριν τη διακοπή δύο πολύ σημαντικά παιχνίδια. Το τι μπορεί να αλλάξει τόσο άμεσα, θα φανεί.

Λαμία: Προβληματισμός για Σατσιά

Τα πρώτα αποτελέσματα ήταν εντελώς πλασματικά. Με τον Παναιτωλικό έπαιζε σχεδόν όλο τον αγώνα με παίκτη παραπάνω και κατάφερε να μην είναι καλύτερη παρά τη νίκη με 1-0 στο Αγρίνιο. Αμέσως μετά η Λαμία πήρε βαθμό με μια φάση απέναντι στην ΑΕΚ (1-1) και προφανώς αυτή η ρέντα κάπου θα σταματούσε. Ακολούθησε η αναμενόμενη ήττα από τον Ολυμπιακό (0-3) και το 0-0 με την Athens Kallithea. Εκεί η τελευταία ήταν ένα σκαλί πιο πάνω. Η προβληματική εικόνα των Φθιωτών είχε και συνέχεια. Διασυρμός στο Περιστέρι (4-2), αποκλεισμός στο Κύπελλο από την Κηφισιά (1-0) και το καμπανάκι χτύπησε για τα καλά. Ο Μαρίνος Σατσιάς δεν πείθει και ο προβληματισμός μεγαλώνει. Τελικός ο αγώνας με τον Πανσερραϊκό!

Super League νέα (26/9): Αυτά ήταν τα σημαντικότερα νέα της ημέρας.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Super League νέα (26/9): Ο ανύπαρκτος σχεδιασμός του Αστέρα Τρίπολης και το πρώτο που έκανε ο νέος προπονητής του Βόλου – Ζόρια για Σατσιά», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για περισσότερα σχετικά άρθρα επιλέξτε παρακάτω.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αντώνης Τσιράκης

Το μόνο πιο δυνατό από το πάθος του για το ρεπορτάζ και την είδηση, είναι η αγάπη του για τη Λίβερπουλ. Από τα αμφιθέατρα του τμήματος Επικοινωνίας και ΜΜΕ του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών μέχρι το… Πανεπιστήμιο των γηπέδων, μια ντρίμπλα δρόμος ήταν μόνο. Ξεκίνημα και «αγροτικό» στον Αδέσμευτο Τύπο, μετά Sport24 και a-sports, άλλου τύπου «Πανεπιστήμια» κι αυτά. Και το 2017, ήρθε το τηλεφώνημα που τα άλλαξε όλα. Έκτοτε βρίσκεται στην οικογένεια του Sportime.