ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

UEFA Ranking Ελλάδα: Όλα πήγαν στραβά – Μεγάλο πρόβλημα!

Πώς διαμορφώθηκαν τα δεδομένα στο UEFA Ranking για την Ελλάδα μετά την ήττα του Ολυμπιακού από τη Λιόν.
UEFA Ranking Ελλάδα: Όλα πήγαν στραβά – Μεγάλο πρόβλημα!

UEFA Ranking Ελλάδα: Μετά τον ΠΑΟΚ στην Κωνσταντινούπολη, έχασε και ο Ολυμπιακός από τη Λιόν και το πρόβλημα μεγάλωσε.

Αμφότεροι άρχισαν από τα βαθιά στη League Phase του Europa League. Ακόμη και η ισοπαλία θα ήταν εξαιρετικό αποτέλεσμα και δεν το κατάφερε κανείς τους. Μετά τους πρωταθλητές Ελλάδας έχασαν και οι «ερυθρόλευκοι».

Είχαν τις στιγμές τους με τη Λιόν, δεν τις εκμεταλλεύτηκαν και έφυγαν με άδεια χέρια από τη Γαλλία. Η εβδομάδα κλείνει με την Ελλάδα να μην παίρνει τίποτα. Είχε ήδη χάσει μία θέση μετά την ισοπαλία της Μίντιλαντ με τη Χόφενχαϊμ και δυστυχώς οι Δανοί παρέμειναν από πάνω μας.

Αυτή τη στιγμή η Ελλάδα είναι 16η και την επόμενη εβδομάδα μπαίνει στη μάχη και ο Παναθηναϊκός. Εκεί είναι απαραίτητο όλοι να κάνουν το κάτι παραπάνω.

Η εβδομάδα κλείνει με τον χειρότερο τρόπο γιατί εκτός από τους Δανούς βαθμούς πήραν και οι Σκωτσέζοι. Η Ρέιντζερς πέρασε με 2-0 από την έδρα της Μάλμε δημιουργώντας νέο πρόβλημα.

Η μοναδική ευχάριστη είδηση ήταν η νίκη της Μπράγκα επί της Μακάμπι Τελ Αβίβ. Οι Ισραηλινοί πήραν προβάδισμα, αλλά οι Πορτογάλοι γύρισαν το παιχνίδι και επικράτησαν με 2-1. Είναι ευκαιρία σε βάθος χρόνου να προσπεράσουμε το Ισραήλ. Μοναδική εκπρόσωπός του είναι η Μακάμπι Τελ Αβίβ. Πόσους βαθμούς θα πάρει; Εκτός και εάν κάνει θαύματα.

UEFA Ranking Ελλάδα: Η κατάταξη

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «UEFA Ranking Ελλάδα: Όλα πήγαν στραβά – Μεγάλο πρόβλημα!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για περισσότερα σχετικά άρθρα επιλέξτε παρακάτω.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Λευτέρης Παυλίδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.