ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Europa League: Η βαθμολογία και το πρόγραμμα του Ολυμπιακού

Πώς διαμορφώθηκε η βαθμολογία του Europa League μετά την ήττα του Ολυμπιακού από τη Λιόν.
Europa League: Η βαθμολογία και το πρόγραμμα του Ολυμπιακού

Δεν τα κατάφερε ο Ολυμπιακός στη Γαλλία. Έχασε με 2-0 από τη Λιόν και έτσι δεν άρχισε όπως θα ήθελε τις υποχρεώσεις του στη League Phase του Europa League.

Οι Πειραιώτες είχαν τις φάσεις ακόμη και για να πάρουν το προβάδισμα. Ωστόσο, η εμφάνισή τους συνολικά δεν ήταν αυτή που θα έπρεπε. Αντιμετώπισαν έναν καλύτερο αντίπαλο. Η Λιόν είχε πολλές λύσεις και αυτές έκαναν τη διαφορά.

Το πάλεψε ο Ολυμπιακός στον βαθμό που μπορούσε. Ωστόσο, αυτό δεν ήταν αρκετό. Επειδή θα παίξουν ρόλο ακόμη και οι λεπτομέρειες, η ομάδα του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ είχε τη δυνατότητα να πετύχει τουλάχιστον ένα γκολ. Στο φινάλε ακόμη και αυτό ίσως μετρήσει.

Ο Ολυμπιακός φιγουράρει στις τελευταίες θέσεις μετά από αυτή την ήττα με τον ΠΑΟΚ να είναι ελαφρώς πιο πάνω στην ισοβαθμία. Ωστόσο, οι δύο ελληνικές ομάδες είχαν ήττες εντός προγράμματος. Αυτές δεν θα στοιχίσουν. Το θέμα είναι να έρθουν τα αποτελέσματα όταν πρέπει.

Εντός έδρας ειδικά ο Ολυμπιακός οφείλει να μην πετάει βαθμούς αρχής γενομένης από τον αγώνα με την Μπράγκα. Σε μία εβδομάδα φιλοξενούν τους Πορτογάλους στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» οι «ερυθρόλευκοι».

Europa League: Η βαθμολογία και το πρόγραμμα του Ολυμπιακού

03/10 Ολυμπιακός – Μπράγκα
24/10 Μάλμε – Ολυμπιακός
07/11 Ολυμπιακός – Ρέιντζερς
28/11 Στεάουα – Ολυμπιακός
12/12 Ολυμπιακός – Τβέντε
23/01 Πόρτο – Ολυμπιακός
30/01 Ολυμπιακός – Καραμπάγκ

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Europa League: Η βαθμολογία και το πρόγραμμα του Ολυμπιακού», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για περισσότερα σχετικά άρθρα επιλέξτε παρακάτω.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Λευτέρης Παυλίδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.